Spring naar content

Bedankt voor je registratie!

Wij gaan je aanvraag verwerken. Je registratie is niet direct zichtbaar op FITNED.NL. Wij moeten eerst nog je opleidingsniveau verifiëren. Heb je recent één van onze branche-opleidingen afgerond? Dan kunnen wij dat in onze administratie vinden. Je bent dan doorgaans binnen een aantal werkdagen terug te vinden in ons register FITNED.NL.

Dien je een verzoek in om registratie met een oud branchediploma, of ander diploma? Dan vragen wij je om kopieën hiervan op te sturen naar info@nlactief.nl of per post aan:

NL Actief
Postbus 275
6710 BG EDE

Wij nemen je verzoek dan zo snel mogelijk in behandeling en houden je op de hoogte.

Jouw gegevens beheren?

Zodra wij je registratie bevestigen, ontvang je van ons een e-mail waarmee je je account in ‘Mijn NL Actief’ kunt activeren. ‘Mijn NL Actief’ is de plaats waar je jouw gegevens kunt beheren.

Nog niet uitgeleerd?

Het meest bekende diploma in de fitnessbranche!

Ga jij ook voor een meer persoonlijke aanpak?

Werk deskundig met mensen met (morbide) overgewicht.

Werk deskundig met Diabetes type 2 patiënten.

Werk deskundig met mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Start als (a.s.) FITNESSPROFESSIONAL wanneer jij wilt met de ‘Sport en Voeding’ E-learning.  De E-learning wordt gratis aangeboden door FrieslandCampina…

Werk deskundig met mensen met een vorm van reuma.

Er is niets zo lekker als een motiverende beat tijdens het sporten. Muziek motiveert, houdt het tempo hoog en maakt…

De branchediploma’s Leefstijlcoach niv. 4 staan voor vakkennis die nodig is mensen te begeleiden naar een duurzaam betere leefstijl.

Boksinstructeur Het branchediploma ‘boksinstructeur’ (niveau 3) toont aan dat je voldoende kennis en vaardigheden in huis hebt om niet alleen…