Spring naar content
Home
Over ons
Lidmaatschap Verzekeringen

Exclusief collectief zorgaanbod 2022 NL Actief

NL Actief biedt voor 2022 drie zorgcollectieven aan, Ditzo (a.s.r), Nationale Nederlanden en Zilveren Kruis. Dit voor zowel de medewerkers als de sportende leden van de aangesloten sport- en beweegbedrijven. Door de collectiviteitskortingen zijn er scherpe premies van toepassing met daarnaast unieke sportieve extra’s. Met dit aanbod willen de drie zorgverzekeraars en NL Actief samen fitnesscentra binden die gezondheid centraal hebben staan en dichter bij de sporter brengen. Zowel lichaam als geest en met oog voor de sporter en zijn omgeving.

Het is zelfs mogelijk om je sportende leden financieel te stimuleren door de diverse vergoedingen, mede inwisselbaar bij de NL Actief aangesloten sport- en beweegbedrijven zelf. Een mooie kans als NL Actief lid om je sportende leden verder te binden en nieuwe (of ex) leden te werven!

Deel deze collectieven gerust met de sportende leden en maak ze hier op attent. Hiervoor kunnen de teksten gebruikt worden uit het blok op deze pagina.

De partijen

Ditzo in combinatie met a.s.r. Vitality

Ditzo is onderdeel van verzekeraar a.s.r. en biedt voor 2022 een zeer scherpe premie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen een zogenaamde natura of combinatie basisverzekering. En gecombineerd met a.s.r. Vitality is er éénvoudig tot 5 maandpremies aan cashback te verdienen op de aanvullende zorgverzekering (met daarnaast nog vele unieke extra’s)!

Voordelen van de Ditzo zorgverzekering

 • Een lage premie met vrije keuze voor ziekenhuizen en huisartsen
 • De gratis Pechvogelhulp ongevallendekking Fysio & Tand (tot € 10.000,- na een ongeval in Nederland)
 • De duurzame zorgverzekeraar van Nederland met een ho​ge waardering in de markt
 • Binnen twee uur antwoord op gestelde vragen via WhatsApp
 • De eerste 3 maanden gratis gebruik van a.s.r. Vitality
 • Premie natura basisverzekering: € 115,50 per maand (€ 385,- eigen risico).
  Voor meer informatie, een berekening of een directe aanvraag: klik hier.
 • Premie combinatie basisverzekering (ruime vergoeding bij zorgverleners zonder contract): € 133,50 per maand (€ 385,- eigen risico).
  Voor meer informatie, een berekening of een directe aanvraag: klik hier.

Beloningen verdienen met a.s.r. Vitality

A.s.r. Vitality is een uniek programma om mensen in beweging te krijgen en te houden. Via de a.s.r. Vitality-app verdien je namelijk punten door stappen te zetten, te fietsen of je hartslag te verhogen. En die punten kun je inwisselen voor de leukste week-, maand- en jaarbeloningen. Dit is bijvoorbeeld een weekbeloning in de vorm van een cadeaukaart van € 5,-. Daarnaast is er ook nog cashback op Apple Watch of Fitbit en korting op de aanvullende zorgverzekering (tot 5 maandpremies aan cashback).

Dit betekent dat leden beloningen kunnen verdienen, mede inwisselbaar bij jouw bedrijf. Denk hierbij aan vergoedingen voor sportlessen en beweegadviezen. Dat zal een extra bijdrage leveren aan de motivatie van de sporter.

Het mooie is ook nog eens dat a.s.r. Vitality de eerste 3 maanden gratis is in combinatie met de Ditzo zorgverzekering. Daarna is de maandelijkse bijdrage slechts € 3,50 per maand. Door de verschillende beloningen is veel meer te verdienen. A.s.r. Vitality sluit perfect aan op onze doelgroep. Meer informatie is hier te vinden. 

Nationale-Nederlanden in combinatie met Fit module

De zorgverzekering van Nationale-Nederlanden is een complete basisverzekering met ruime zorgkeuze.

U kunt gratis gebruik maken van extra services zoals:

 • Een second opinion van een internationale specialist via Best Doctors®
 • 24/7 medische vragen stellen aan de Nationale-Nederlanden Gezondheidslijn
 • Hulp bij het vinden en regelen van mantelzorg
 • Je aanvullende verzekering tussentijds aanpassen met de Meegroeiservice
 • Gratis verdachte plekjes op je huid checken met de SkinVision App
 • Sneller aan de beurt met Wachtlijstbemiddeling

Je kunt nu een aanvullende zorgverzekering kiezen die perfect past bij jouw levensfase. Voor elke fase is namelijk een zorgbundel beschikbaar met aansluitende vergoedingen en services.

Via NL Actief profiteer je van een aantrekkelijke korting op de premie, maar ontvang je daarnaast ook gratis de Fit module die je helpt gezonder te leven.

Collectief voordeel voor werknemer of lid van aangesloten organisatie bij NL Actief

 • 4% korting op de basisverzekering
 • Tot 20% korting op de aanvullende verzekeringen
 • Tot 20% korting op de tandarts verzekeringen
 • Premie combinatie basisverzekering (ruime vergoeding bij zorgverleners zonder contract): € 130,79 per maand (€ 385,- eigen risico).

Voor meer informatie, een berekening of een directe aanvraag: klik hier.

Gratis Fit module

Om gezond(er) te leven, biedt Nationale-Nederlanden de Fit module aan. Deze module is gratis als alleen al een basisverzekering wordt afgesloten! In de Fit module zitten onder meer vergoedingen voor preventief onderzoek, sportmedisch advies, vitaliteitsprogramma’s, gezondheidscursussen en beweegprogramma’s. Voor meer informatie over de Fit module: klik hier.

Collectieve zorgverzekering 2022 – NL Actief en Zilveren Kruis

Contractnummer 207087320

Alles telt mee als het om je gezondheid gaat

Een goed begin is het halve werk. Zo denkt Zilveren Kruis ook over haar verzekeringen. Zij begrijpen heel goed dat het kiezen van de juiste verzekering niet makkelijk is. Daarom zijn zij er voor je. Hoe gaat het thuis? Hoe gaat het op je werk en in je sport? Maar belangrijker nog: hoe zit je er volgend jaar bij? Alles telt mee als het gaat om je gezondheid.

Met de hulp van Zilveren Kruis kies jij de zorgverzekering die bij jou past.

Kies een basisverzekering en vul deze naar eigen wens aan. Hoe uitgebreid je verzekerd wilt zijn, bepaal je zelf. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van welke aanvullende verzekering je kiest.

Zo ziet jouw collectieve zorgverzekering eruit.

NL Actief, de grootste brancheorganisatie in de Nederlandse sport heeft goede afspraken gemaakt met Zilveren Kruis. Als sporter kan je gebruik maken van deze afspraken. Naast een aantrekkelijke korting op jouw premie, krijg je bij het afsluiten van een aanvullende verzekering ook gratis het pakket Extra Aanvullend Sport. Dit is een pakket met extra vergoedingen op het gebied van sportzorg en vitaliteit. Let op! Deze voordelen gelden ook voor de gezinsleden. Hieronder vind je direct jouw korting terug.

Kies je voor een aanvullende verzekering?

Dan kun je rekenen op een paar extra’s.

 • Zo krijg je gratis het pakket Extra Aanvullend Sport. Dit is een pakket met extra vergoedingen op het gebied van sportzorg en vitaliteit.
 • Je krijgt maximaal € 200,- per jaar vergoeding voor een sportkeuring of inspanningstest.
 • Je krijgt maximaal € 150,- voor sportmedische begeleiding.
 • En heb je een behandeling nodig aan je gebit door een ongeval? Zilveren Kruis vergoedt tot maximaal € 10.000,- per ongeval.

Je bent goed verzekerd met Zilveren Kruis.

 • Jouw zorgkosten terugvragen? Je regelt het makkelijk via de Zilveren Kruis app of Mijn Zilveren Kruis.
 • Op zoek naar medisch advies? Via de Zilveren Kruis Wijzer vind je, waar je ook bent, direct antwoord op jouw medische vragen.
 • Sta je op de wachtlijst voor een belangrijke medische behandeling? Of heb je vragen over je diagnose of behandeling? De Zorgcoach geeft je advies.

Vragen? Zilveren Kruis helpt je graag.

Zilveren Kruis maakt het je graag zo makkelijk mogelijk. Heb je nog vragen? Op www.zk.nl/nlactief kun je alles nog eens rustig nalezen. Kom je er niet uit? Bel 071-7510056. De mensen bij Zilveren Kruis helpen je graag.

Ben je al collectief verzekerd via NL Actief bij Zilveren Kruis?

Dan hoef je helemaal niks te doen. Je hebt jouw nieuwe premie voor 2022 al ontvangen. Je bekijkt alles makkelijk via Mijn Zilveren Kruis.

Enthousiast geworden en wil je overstappen naar Zilveren Kruis?

Via www.zk.nl/nlactief kies je makkelijk de verzekering die past bij jouw wensen. Meld je uiterlijk 31 december 2021 aan, dan regelt Zilveren Kruis het voor je.

‘Samen met Zilveren Kruis verbeteren we de sportmedische zorg:
Medische zorg is voor topsporters van groot belang. Treedt er een blessure of ziekte op, dan zijn onze topsporters door de samenwerking met Zilveren Kruis verzekerd van hoogstaande zorg om hun probleem zo goed en snel mogelijk op te lossen. De kennis van NOC*NSF en Zilveren Kruis zijn niet alleen gebundeld in een verzekering voor de topsporter maar ook voor de breedtesporter. Gezond trainen en sporten leidt uiteindelijk bij iedereen tot beter presteren’.

Maarten Moen, Chef-arts NOC*NSF

Direct regelen

Lees ook