Spring naar content
Home
Over ons
Lidmaatschap Verzekeringen

Exclusief collectief zorgaanbod 2021 NL Actief


NL Actief biedt, in samenwerking met kennispartner BXL Adviesgroep en Zilveren Kruis, voor 2021 drie exclusieve zorgcollectieven aan, voor de medewerkers en de sportende leden van de aangesloten sport- en beweegbedrijven. Door de collectiviteitskortingen zijn er scherpe premies van toepassing met daarnaast unieke sportieve extra’s. Met dit aanbod willen de drie zorgverzekeraars en NL Actief samen fitnesscentra binden die gezondheid centraal hebben staan en ook dicht bij de sporter brengen. Zowel lichaam als geest en met oog voor de sporter en zijn omgeving.

De partijen

Ditzo in combinatie met a.s.r. Vitality

Ditzo is onderdeel van verzekeraar a.s.r. en biedt voor 2021 de scherpste tarieven in de markt. Er kan een keuze worden gemaakt tussen een zogenaamde natura- of restitutie basisverzekering. Daarnaast wordt de combinatie gemaakt met een uniek sport- en beweegprogramma genaamd a.s.r. Vitality.

 • Maandpremie natura basisverzekering: € 109,85 (€ 385 eigen risico).
  Voor meer informatie, een berekening of een directe aanvraag: klik hier.
 • Maandpremie restitutie basisverzekering (vrije zorgkeuze): € 119,95 (€ 385 eigen risico)
  Voor meer informatie, een berekening of een directe aanvraag: klik hier.

A.s.r. Vitality

A.s.r. Vitality is een uniek programma om mensen in beweging te krijgen. Via de a.s.r. Vitality-app verdien je namelijk punten door stappen te zetten of je hartslag te verhogen. En die punten kun je inwisselen voor de leukste week-, maand- en jaarbeloningen. Dit is bijvoorbeeld een weekbeloning in de vorm van een cadeaukaart, cashback op Apple Watch of Fitbit en korting op de aanvullende zorgverzekering (tot 5 maandpremies aan cashback). Dat betekent dat uw klant deze beloningen kan verdienen door bij u te sporten wat bijdraagt aan de motivatie van de klant. In combinatie met de Ditzo zorgverzekering is deze module de eerste 4 maanden gratis (daarna maandelijks € 3,50). A.s.r. Vitality sluit hiermee prachtig aan op de doelgroep.
Meer informatie: https://www.asr.nl/vitality

Nationale-Nederlanden in combinatie met Fit module

De zorgverzekering van Nationale-Nederlanden doet meer dan alleen de zorgrekening betalen. Via NL Actief profiteer je van een aantrekkelijke korting op je premie, maar ontvang je daarnaast ook de gratis Fit module die je helpt gezonder te leven.

Collectief voordeel voor werknemer of lid van aangesloten organisatie bij NL Actief

 • 4% korting op de basisverzekering;
 • 20% korting op de aanvullende verzekeringen;
 • 20% korting op de tandarts verzekeringen.
 • Maandpremie restitutie basisverzekering (vrije zorgkeuze): € 128,10 (€ 385 eigen risico).
  Gratis Fit module (ook bij alleen de basisverzekering).
  Voor meer informatie, een berekening of een directe aanvraag: klik hier.

Om gezond(er) te leven, biedt Nationale-Nederlanden de Fit module aan. Dit is een uitgebreid pakket om aan je gezondheid en vitaliteit te werken, met onder meer vergoedingen voor preventief onderzoek (waaronder een persoonlijke gezondheidscheck), vergoedingen voor sportmedisch advies en vitaliteitsprogramma’s. Voor meer informatie over de Fit module: klik hier.

Zilveren Kruis in combinatie met Extra Aanvullend Sport

Zilveren Kruis biedt verschillende basisverzekeringen en extra vergoedingen aan, gericht op gezond voelen en het behalen van sportieve doelen. Je profiteert van een aantrekkelijke korting: 5% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekering en tandartsverzekering. Sluit je een aanvullende verzekering af, dan biedt Zilveren Kruis uitgebreide vergoedingen voor bijvoorbeeld sportmedisch onderzoek en sportkeuring, voedingsvoorlichting en een sport- of koelbrace. Daar bovenop krijg je gratis het pakket Extra Aanvullend Sport, met vergoedingen voor onder meer sportmassage en psychologische (sport)begeleiding. Nieuw is de online zelfhulp bij fysieke klachten.

Voor wie is het interessant?

 • Met name voor fitnesscentra in gebieden waar Zilveren Kruis de ‘preferente’ zorgverzekeraar is.
 • Als je als club graag aan de slag wilt met programma’s waarvoor leden een aanvullende verzekering van Zilveren Kruis nodig hebben, zoals Afvallen met afspraken of een Stoppen-met-roken programma.

Zilveren Kruis stelt wel aanvullende eisen aan haar aanbod:

 • Alleen voor sport- en beweegbedrijven boven de 250 leden;
 • Alleen voor sport- en beweegbedrijven die werken met gecertificeerde trainers niveau 3 of 4 en die geregistreerd staan in het FITNED.NL register;
 • Alleen voor sport- en beweegbedrijven die sporters actief begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl, bij voorkeur door een leefstijlcoach.

Meer informatie:

Heeft uw organisatie nog geen collectief contract via NL Actief? Vul dit aanvraagformulier dan in en stuur deze op naar Zilveren Kruis t.n.v. Ben Zandbergen. Hij is de contactpersoon voor NL Actief. Zijn e-mailadres is ben.zandbergen@zilverenkruis.nl. Na ontvangst van het collectiviteitsnummer kunnen u en uw leden en hun gezinsleden profiteren van de voordelen van het collectieve contract

Direct regelen

Lees ook