Spring naar content
01 november

De Algemene Rekenkamer doet onderzoek naar coronabelastingschulden

De Algemene Rekenkamer onderzoekt of de overheid haar werk goed doet. Op dit moment loopt een onderzoek naar hoe de Belastingdienst coronabelastingschulden int. De Algemene Rekenkamer wil ook graag weten waar ondernemers tegenaan lopen bij het aflossen van de uitgestelde belastingen. 


Heeft u tijdens de coronacrisis gebruik gemaakt van uitstel van betaling van belastingen? Heeft u een betalingsregeling met de Belastingdienst getroffen of juist niet? Misschien lukt het u niet om nu de belastingschuld af te lossen? En hoe vindt u dat de Belastingdienst hierover met u communiceert? Mocht u de Algemene Rekenkamer willen helpen met dit onderzoek mail dan uw ervaringen naar: coronabelastingschulden@rekenkamer.nl. 

Meer over dit onderzoek vindt u hier

De Algemene Rekenkamer behandelt uw informatie en persoonsgegevens vertrouwelijk. De Algemene Rekenkamer is onafhankelijk en deelt geen gegevens met de Belastingdienst. Houd er wel rekening mee dat u niet automatisch feedback ontvangt over uw bijdrage. Ook kan de Algemene Rekenkamer niet bemiddelen tussen u en de Belastingdienst.