Spring naar content
06 oktober

Aftermovie #BEACTIVEDAY

Het zit er weer op, de Nationale Sportweek van 2022. Tien dagen lang stond sport en bewegen weer centraal in ons land. Samen met jullie, ondernemers en trainers, organiseerden we binnen de Nationale sportweek #BEACTIVEDAY.

Op 21 september vierden en promootten we tijdens #BEACTIVEDAY het belang van sport en bewegen. En lieten we samen de veelzijdige kracht van fitness zien, met als ultiem doel zoveel mogelijk mensen helpen om de eerste stap naar sport en beweging makkelijker te maken. En dat is gelukt! Met meer dan 250 clubs en studio’s organiseerden we een open dag met in totaal ruim 500 gratis activiteiten in het hele land. Variërend van groepslessen, bootcamps, wandeltochten, workshops tot aan de 10@10 Challenge op basisscholen. In slechts één dag tijd brachten we samen meer dan 50.000 mensen van jong tot oud in beweging. Daarnaast werden onze gezamenlijke social media posts meer dan 1,5 miljoen keer bekeken waardoor onze gezondheidsboodschap groots werd verspreid én we onze branche op de kaart hebben gezet.

Wij zij super trots op dit resultaat en willen jullie daarom enorm bedanken voor jullie inzet, organisatie, voorbereiding en alle creatieve ideeën en toffe evenementen die jullie georganiseerd hebben. Samen hebben we #BEACTIVEDAY tot een groot succes gemaakt! Zonder jullie hadden wij dit niet gekund en daar zijn we enorm dankbaar voor! We hopen uiteraard dat jullie volgend jaar met net zoveel enthousiasme meedoen.

Ter ere van de #BEACTIVEDAY lanceren wij een aftermovie met toffe beelden van een aantal deelnemende clubs, trainers en sporters om een goed beeld te schetsen van wat we samen hebben neergezet. Wij willen jullie vragen om deze video te delen via jullie (social media) kanalen om zo #BEACTIVEDAY nog één keer onder de aandacht te brengen.