Spring naar content

succesverhalen delen

Deel jouw inspirerende fitness succesverhaal met ons!

Heb jij een opmerkelijke transformatie doorgemaakt? Heb je een persoonlijke uitdaging overwonnen door middel van sport en bewegen? Of heeft jouw toewijding aan gezondheid en welzijn jou naar een hoger niveau gebracht? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij geloven dat succesverhalen de ware motivatie zijn om elkaar te inspireren. Daarom willen we graag jouw verhaal in het zonnetje zetten en met de wereld delen. Jouw verhaal heeft de kracht om anderen aan te moedigen en te laten zien dat alles mogelijk is met de juiste mindset.  

Deel je reis met ons en geef anderen het duwtje dat ze nodig hebben om hun eigen doelen na te streven.

Je kunt jouw verhaal met ons delen in geschreven tekst met een foto. We zullen de ingezonden verhalen grondig bekijken en een aantal van de meest inspirerende verhalen selecteren om te delen via onze website, sociale media-kanalen én het #BEACTIVEDAY online magazine.

  • (beroep, sport, hobby’s, gezinssituatie)
  • Kun je in een algemeen verhaaltje vertellen wat je in het verleden tegenhield om te gaan sporten? Waarom ben je begonnen met fitness/ sporten? Wat jou motiveert om te sporten in de sportschool? Hoe heeft fitness/ sport jouw leven veranderd? etc.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PARTNERS