Spring naar content

Ontdek de kracht van fitness op #BEACTIVEDAY

Of je nu op zoek bent naar meer energie, een momentje van rust en ontspanning of je fitter of sterker wilt worden, kom ontdekken waar jij energie van krijgt op #BEACTIVEDAY. Al 3 miljoen mensen in Nederland doen wekelijks aan fitness, ieder op zijn eigen manier en met een eigen doel.  

Maak net als onderstaande sporters de keuze om jouw gezondheid prioriteit te geven. Onze trainers staan op 21 september in 300 clubs voor jou klaar!

Vind een club bij jou in de buurt

Wil jij ook ervaren wat fitness voor jou kan betekenen en welke activiteit bij jou past? Vind je het lastig om de eerste stap te zetten of weet je niet waar te beginnen? Dan is #BEACTIVEDAY hét ideale moment! Op 21 september tijdens de Europese Week van de Sport organiseert de Nederlandse Fitnessbranche een landelijke open dag, waarop je gratis kunt ontdekken wat bij jou past.

Benieuwd waar jij bij jou in de buurt terecht kunt op #BEACTIVEDAY?
Kijk dan op het onderstaande kaartje of zoek op naam of plaats. 

Zoek op naam of plaats

Geen club bij jou in de buurt te vinden of heb je een vraag? Laat het ons weten.

Over #BEACTIVEDAY

0 Dagen
0 Uren
0 Minuten
0 Seconden

Het aftellen naar #BEACTIVEDAY is begonnen. Op 21 september, tijdens de Europese Week van de Sport organiseert de Nederlandse fitnessbranche #BEACTIVEDAY! Een landelijke open dag met gratis sportactiviteiten in het hele land. Op #BEACTIVEDAY vieren en promoten we het belang van sport en bewegen, met als doel zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen. Dat kunnen we niet alleen, we doen het samen!

In heel Nederland organiseren wij: clubs, coaches en trainers van Nederland gratis activiteiten, zodat jij op een laagdrempelige manier kennis kunt maken fitness op één van onze vele locaties.

Partners

#BEACTIVEDAY is tot stand gekomen in samenwerking met onderstaande partners

Meer informatie

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Volg ons ook op één van onze social media kanalen.