Spring naar content

#BEACTIVEDAY 23 – 30 september

0 Dagen
0 Uren
0 Minuten
0 Seconden

Het aftellen naar #BEACTIVEDAY is begonnen. Op 23 september trappen we de campagne af en nodigen we jou uit om in de week van 23 tot en met 30 september in beweging te komen. Kom de kracht van fitness ervaren en ontdek wat bij jou past.
Fitnesscoaches en trainers in het hele land staan klaar om jou op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met fitness tijdens deze landelijke actieweek met gratis activiteiten.

#BEACTIVEDAY is dé kans om de kracht van fitness te ontdekken en de eerste stap te zetten naar een gezondere en energiekere versie van jezelf.

succesverhalen!

Lees hier alle succesverhalen >>

Wil jij ook jouw succesverhaal delen met de rest van Nederland en zo andere motiveren om de sportspullen uit de kast te halen? Vul dan via onderstaande link ons formulier in en wij zullen deze hier plaatsen.

Ontdek de kracht van fitness op #BEACTIVEDAY

Al 3 miljoen mensen in Nederland doen wekelijks aan fitness, ieder op zijn eigen manier en met een eigen doel. Wie denkt aan fitness, denkt vaak aan het klassieke beeld van krachttraining met zware gewichten. Maar fitness is véél meer dan dat! Naast het opbouwen van een sterk en gezond lichaam, biedt fitness een heleboel voordelen die je leven op meerdere vlakken kunnen verrijken.

Of je nu op zoek bent naar meer energie, rust of juist wilt werken aan het verbeteren van je conditie en kracht, in onze branche vind je het allemaal! Wij staan klaar om je te verwelkomen en jou te helpen om het beste uit jezelf te halen.

kom jij langs bij een van onze clubs?

Wil jij ook ervaren wat fitness voor jou kan betekenen en welke activiteit bij jou past? Vind je het lastig om de eerste stap te zetten of weet je niet waar te beginnen? Kom dan in de week van 23 tot en met 30 september langs bij een van de deelnemende clubs.

Onze ervaren trainers en coaches staan voor je klaar om je te adviseren en te ondersteunen. Of je nu een beginner bent of al meer ervaring hebt, we creëren een omgeving waar jij verantwoord en met plezier kunt sporten.

Kijk voor alle deelnemende clubs op onderstaande kaartje of zoek op naam of plaats.

Zoek op naam of plaats

Meedoen met jouw club of studio?

Ben jij een ondernemer in de fitnessbranche? Wil jij deel uitmaken van de #BEACTIVEDAY campagne?
Lees meer over de campagne en meld jouw club aan via onderstaande link, klik hier >>

Partners

Meer informatie

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Volg ons ook op één van onze social media kanalen.