Spring naar content
05 februari

Sfeervolle Award Uitreiking met mooie winnaars en inspiratie

Arnhem, 5 februari 2024

De Award Uitreiking van de Dutch Fitness Awards vond plaats in een mooie ambiance in Theater Figi in Zeist. Doelstelling van de Dutch Fitness Awards is om een podium te bieden aan uitblinkers in de fitnessbranche om daarmee ook anderen te inspireren. Presentator Gert van ’t Hof introduceerde de Vakjuryleden op het podium die vervolgens de volgorde van de Top 3 per categorie bekend maakten. Maarten van der Weijden en Marianne Timmer zorgden voor een volle zaal voor mooie inspiratie!

Uitslag Vakjury Awards

Meest Klantgerichte Club    

 1. Jeroen Maas Sports Company
 2. The Fitnessclub Delft
 3. GoHealth Clubs Amsterdam

Small Group Training & Crossfit    

 1. Crossfit Noordkade
 2. Believe2Achieve
 3. Fit Progression

Boutique Fitnessclub    

 1. Bodybase
 2. LUCIE with the six punches
 3. De Krachtcentrale

Allround Fitnessclub    

 1. Healthclub Heijenoord
 2. Movement Gym
 3. Experience Fitness Health Club

Best Personal Trainer Award

 1. Marcel Keppel
 2. Mark Gerritsen
 3. Geert Rennen

Best Leefstijlcoach Award

 1. Jaap Bijsterbosch
 2. Jeroen Visser
 3. Ruben Buursen

In totaal waren er 17 vakjuryleden. Alle vakjury winnaars ontvangen een inspiratie tour van Technogym. De winnaars van de vorige editie gingen bijvoorbeeld naar Antwerpen.

Uiteraard was er ook ruimte om te netwerken tijdens de inloop, in de pauze en op de borrel na afloop. Voor de winnaars van een publieksprijs was er in een aparte ruimte een uitreiking met live muziek, bubbels in the air en ook daar een presentator.

De Dutch Fitness Awards worden mogelijk gemaakt door Technogym, Clickables, B.O.S.S, Keboem, UnitedConumers, Een Veilig Gevoel, newgym, Brand New Day, bodyLIFE, Feedback4Sports, Monin en en NL Actief. Een deel van de uitvoering is in handen van Vote Company.

In september start de communicatie voor de volgende editie. Het is al wel mogelijk om aan te melden voor de volgende editie. Dat kan via www.dutchfitnessawards.nl