Spring naar content
30 november

50% ledenvoordeel op AVG-Programma [NL Actief neemt de AVG serieus]

Hoe staat het met de AVG voor jouw organisatie? Voldoet u nog steeds aan de eisen die de wet stelt aan het verwerken van persoonsgegevens? Bent u actueel en up-to-date?

Als branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland vinden wij het belangrijk dat iedereen erop kan vertrouwen dat hun persoonsgegevens in goede handen zijn. Graag herinneren wij u aan het partnership dat NL Actief heeft met de Stichting AVG. Door dit partnership kunnen onze leden kunnen op voordelige wijze gebruik maken van het AVG-Programma. Met deze online tool maakt u snel uw AVG in orde en houdt u dat ook zo. Wist u bijvoorbeeld dat u verplicht bent om vast te leggen hoe u aan de wet voldoet? Uw AVG moet actueel zijn en de ontwikkelingen binnen uw organisatie die raken aan privacy moeten er in verwerkt zijn. Dat betekent dat u er regelmatig mee bezig moet zijn. Het AVG-Programma helpt u hiermee waardoor u zorgeloos aan de AVG kunt voldoen.

AVG Programma is beschikbaar in een Basis, Compleet en Plus uitvoering. Zo kunt u het pakket kiezen dat bij u en uw onderneming past. U ontvangt 50% korting op de prijs als lid van NL Actief. Meer informatie vindt u hier >>

Artikelen

  1. https://www.avg-programma.nl/nieuws/300-rechterlijke-uitspraken-met-avg-boetes/
  2. https://www.avg-programma.nl/nieuws/kwart-nederlanders-vindt-privacy-belangrijker-dan-nationale-veiligheid/
  3. https://www.avg-programma.nl/nieuws/ruim-15-miljard-aan-avg-boetes-in-europa/
  4. 5 jaar AVG wetgeving: een terug- én vooruitblik – AVG-Programma
  5. https://www.avg-programma.nl/nieuws/aanvallen-met-gijzelsoftware-nemen-toe/
  6. https://www.avg-programma.nl/nieuws/rechter-kent-schadevergoeding-toe-voor-overtreding-avg/