Spring naar content

Bent u al AVG OK?

Zorgvuldig omgaan met privacy

Uw klanten willen dat hun persoonsgegevens veilig zijn als ze die aan u toevertrouwen. Ze willen dat u er zorgvuldig mee omgaat en zorgt voor een goede beveiliging. Met AVG-Programma van Stichting AVG regelt u dat snel en eenvoudig. Leden van NL Actief kunnen tegen een voordelig tarief gebruik maken van het AVG-Programma.

50% korting voor leden

Als lid van NL Actief profiteert u van 50% korting op AVG-Programma. Dit is een online stappenplan dat u helpt met het voldoen aan de AVG. Elke stap in het plan heeft een video en heldere uitleg. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met branches, verenigingen en juridische experts. Afhankelijk van het door u gekozen pakket staat de juridische helpdesk tot uw beschikking. Voor al uw AVG vragen.

Meld u hier aan>>

De voordelen voor u:

  • Snel en eenvoudig uw AVG in orde
  • Een uitlegvideo bij elke stap
  • Een opleidingsvideo voor iedereen in de organisatie
  • AVG verklaring (om aan te tonen dat u alles hebt gedaan)
  • Altijd gratis updates
  • Handige voorbeelddocumenten
  • Datalek stappenplan
  • Eerstelijns juridische helpdesk staat voor u klaar

AVG Programma is beschikbaar in een Basis, Compleet en Plus uitvoering. Kies uw programma en ontvang 50% korting op de prijs als lid van NL Actief.

Meld u hier aan>>

Nu met AVG OK-vignet!

Bent u al deelnemer van AVG-Programma? Als u het programma hebt ingevuld en actief gebruikt, mag u kosteloos het AVG OK-vignet voeren. Met het AVG OK-vignet kunt u aan uw (toekomstige) klanten laten zien dat u de AVG serieus neemt en er alles aan hebt gedaan om aan de AVG te voldoen. Log in bij AVG-Programma om uw vignet te activeren. Bent u nog geen deelnemer van AVG-Programma? Als u zich nu aanmeldt, kunt u ook kosteloos gebruik maken van het AVG OK-vignet.

Voorbeeldocumenten

NL Actief heeft voor u ook voorbeelddocumenten (privacy policy en verwerkersovereenkomst) opgemaakt die u kunt gebruiken voor uw leden en derden (bijv. leveranciers). De inhoud is opgesteld door NL Actief en juridisch nagekeken. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. De documenten kunt u downloaden via het afgeschermde deel van onze site www.nlactief.nl.