Spring naar content

Met welke partners werkt NL Actief samen?

Met welke partners werkt NL Actief samen?

NL Actief werkt samen met webshop-partners. Zij kunnen ook rechtstreeks aan jou leveren. Dit versnelt het proces. In sommige gevallen word je geleid naar de website van de webshop-partner om daar je bestelling te doen. We willen het jou in ieder geval zo voordelig en eenvoudig mogelijk maken!

De webshop-partners met wie NL Actief samen werkt zijn:

  • Advion: Advion is de online groothandel voor de fitnessindustrie op gebied van Schoonmaak, Papier, verzorging, Veiligheid en kantinebenodigdheden. Zij bieden een totaalpakket van A-merken tegen scherpe prijzen onder één dak.
    Daarnaast kunnen zij u helpen om te voldoen aan de nieuw gestelde hygiëne richtlijnen. Door het samenwerkingsverband met NL Actief hebben leden een korting van 5% op bestellingen. De kortingscode staat in Mijn NL Actief (downloads). Bestel gemakkelijk en veilig online en krijg voor de deur geleverd op een door u gekozen moment.
    Heeft u vragen, dan kunt u te allen tijde terecht bij uw contactpersoon Simone Mooijman via simone.mooijman@advion.nl, telefonisch via 06-11476469 of via de site https://www.advion.nl/contact.
  • Ambaum media: Ambaum BrandMakers is sinds 2001 het communicatiebureau van NL Actief. Ambaum BrandMakers is betrokken bij de strategische en operationele communicatie van de branchevereniging en verzorgt de mediaproducties. Ambaum BrandMakers draagt ook zorg voor het drukwerk van NL Actief en werkt hierin samen met R&R Group.