Spring naar content

brancheOnderzoek

Meest recente cijfers en inzichten

NL Actief en haar partners hebben het afgelopen jaar de handen ineengeslagen om de fitnessindustrie in Nederland te voorzien van waardevolle inzichten en branchecijfers. Dit initiatief is gebaseerd op de dringende behoefte om onze sector te laten groeien en te versterken.

Het onderzoek richt zich specifiek op het begrijpen van consumentenwensen (vraagzijde), het optimaliseren van ons aanbod (aanbodzijde) en het stimuleren van innovaties die naadloos aansluiten bij de behoeften van klanten en stakeholders.

Voor jou als ondernemer of professional in de fitnessbranche biedt dit onderzoek waardevolle informatie, waarmee je gerichte producten, activiteiten en diensten kunt ontwikkelen die perfect aansluiten bij de verwachtingen van je klanten.

Onderzoeksresultaten onthuld op NL Actief Symposium

Tijdens het NL Actief Symposium onthullen we samen met de onderzoekers de nieuwste cijfers, krijg je diepgaande inzichten en ga je naar huis met de belangrijkste ‘take aways’ voor de aankomende periode. Voor ondernemers die waarde hechten aan de nieuwste onderzoeksresultaten en inzichten, is dit een lezing die je niet wilt missen!

.