Spring naar content

Erik Wegewijs

De kracht van leiderschap en teamdynamiek

Erik Wegewijs, voormalig officier van de Special Forces van het Korps Commandotroepen en bekend van programma’s als Special Forces Vips en The Life Trail, brengt zijn unieke ervaring naar het podium van NL Actief.

In een wereld waar leiderschap, teamdynamiek en persoonlijke ontwikkeling essentieel zijn, deelt Erik waardevolle inzichten om deze elementen te versterken. Erik benadrukt het belang van authentiek leiderschap en het opbouwen van sterke, samenwerkende teams, gebaseerd op zijn praktijkervaringen en ondernemerschap. Zijn lezing biedt concrete tools en strategieën die zowel in professionele als persoonlijke context direct toepasbaar zijn.

Tijdens het NL Actief symposium zal Erik dieper ingaan op de cruciale rol van leiderschap in het creëren van een positieve teamcultuur en het stimuleren van groei binnen clubs en studio’s in de fitnessbranche. Deze sessie is inspirerend en praktisch voor iedereen die betrokken is bij teammanagement. Erik Wegewijs’ presentatie zal je voorzien van nieuwe inzichten en concrete tools om jouw leiderschapsvaardigheden en teamdynamiek te optimaliseren.

Mis deze kans niet om te leren van een expert in leiderschap en teamontwikkeling! Schrijf je nu in voor het NL Actief symposium en laat Erik Wegewijs je inspireren en motiveren.

.