Spring naar content

Jouw NL Actief Ledenvoordeel

“97% van de bezoekers waardeert tijdschriften in de wachtruimte”

NL ACTIEF heeft een samenwerking met De Leestafel, de marktleider in het leveren van luxe tijdschriften aan bedrijven en instellingen waaronder veel sport- en beweegbedrijven. Door deze samenwerking profiteren onze leden van vele voordelen, wanneer ze een abonnement afsluiten bij De Leestafel.

Als enige bedrijf in Nederland, biedt De Leestafel een tijdschriftenpakket op maat. Uit een portfolio van meer dan 80 tijdschriften stelt De Leestafel maandelijks pakketten samen welke afgestemd zijn op diverse branches.
Tevens is bij De Leestafel mogelijk om zelf uw eigen pakket samen te stellen. Het tijdschriftenpakket bestaat uit minimaal 15 nieuwe tijdschriften van de voorlaatste editie die na ontvangst uw eigendom blijven.

Het ledenvoordeel

Het eerste jaar ontvangt u voor slechts €15,95 per maand (excl. 6% btw) minimaal 15 luxe tijdschriften. Naast deze kennismakingsprijs ontvangt u de onderstaande voordelen.

  • 3 maanden gratis lezen voorafgaand aan het jaarabonnement (3+12) t.w.v. €62,85 bij een vooraf samengesteld pakket of €77,85 bij het Selectpakket (zelf samenstellen);
  • Gratis design spiraal tijdschriftenrek t.w.v. €49,95;
  • 15 maanden gratis het Kinder Supplement t.w.v. €67,50;
  • Een structurele korting van €24,00 per jaar. 

Kies uw pakket op www.deleestafel.nl/nlactief en voer de promotiecode FIT1206 in om gebruik te maken van het ledenvoordeel.

Voor meer informatie, kunt u bellen naar 079-3162051 of een e-mail sturen naar sales@deleestafel.nl