Spring naar content

Jouw NL Actief Ledenvoordeel

“97% van de bezoekers waardeert tijdschriften in de wachtruimte”

NL ACTIEF heeft een samenwerking met De Leestafel, de marktleider in het leveren van luxe tijdschriften aan bedrijven en instellingen waaronder veel sport- en beweegbedrijven. Door deze samenwerking profiteren onze leden van vele voordelen, wanneer ze een abonnement afsluiten bij De Leestafel.

Als enige bedrijf in Nederland, biedt De Leestafel een tijdschriftenpakket op maat. Uit een portfolio van meer dan 80 tijdschriften stelt De Leestafel maandelijks pakketten samen welke afgestemd zijn op diverse branches.
Tevens is het bij De Leestafel mogelijk om zelf uw eigen pakket samen te stellen. Het tijdschriftenpakket bestaat uit minimaal 15 nieuwe tijdschriften van de voorlaatste editie die na ontvangst uw eigendom blijven.

Het ledenvoordeel

  • Eerste jaar korting: betaal het eerste jaar €22,95 per maand voor een leestafel pakket of €27,95 voor een select pakket
  • vaste korting: u krijgt structurele korting van €2 euro per maand per leestafelpakket
  • Digi-Mags: vaste korting op Digi-Mags en Digi-Mags Custom vanaf het eerste jaar. Bied uw bezoekers de mooiste digitale tijdschriften
  • Gratis supplement: ontvang één jaar lang een kinder- of roddelsupplement gratis bij uw abonnement
  • Digitale tijdschriften: Digi-Mags is het eerste jaar gratis voor nieuwe klanten die lid zijn van de branchevereniging!

Kies uw pakket op www.deleestafel.nl/nlactief en voer de promotiecode NLACTIEF2022 in om gebruik te maken van het ledenvoordeel.

Voor meer informatie, kunt u bellen naar 079-3162051 of een e-mail sturen naar sales@deleestafel.nl