Spring naar content

AED Ledenvoordeel

Het belang van een veilige en gezonde omgeving staat bij ons altijd voorop. We zijn dan ook verheugd om u te informeren over een initiatief dat direct verband houdt met dit doel: de aanschaf en het onderhoud van automatische externe defibrillator (AED).

Waarom is de aanwezigheid van een AED zo cruciaal in een omgeving waar mensen aan hun gezondheid werken? Eenvoudigweg omdat onvoorziene noodgevallen kunnen optreden, zelfs tijdens sportieve activiteiten. Een AED kan het verschil maken tussen leven en dood in het geval van een plotselinge hartstilstand. Snelle toegang tot een AED en het juiste gebruik ervan kunnen de overlevingskansen aanzienlijk vergroten.

NL Actief en AED Solutions slaan voor dit initiatief de handen in elkaar. Als gerenommeerde leverancier van defibrillatoren biedt AED Solutions eersteklas apparatuur aan en regelt ze ook een uitgebreide dienstverlening voor onderhoud. Dit betekent dat u als lid van NL Actief volledig ontzorgd wordt, zowel bij de aanschaf als bij het onderhoud van uw AED-toestel.

Samen met AED Solutions hebben we twee pakketten samengesteld. Elk pakket bevat een hoogwaardig, kwalitatief toestel. Beide toestellen begeleiden u door middel van gesproken instructies door de reanimatie, wat ze uitermate geschikt maakt voor zowel ervaren als onervaren hulpverleners. En als lid van NL Actief profiteert u van een mooi prijsvoordeel in zowel de aanschaf van het toestel, als in de onderhoudskosten die een AED met zich meebrengt.

Een AED bereikt na acht tot tien jaar het einde van zijn levensduur en dan wordt geadviseerd het toestel te vervangen. De levensduur van de batterij en de elektroden is korter. Om ervoor te zorgen dat uw AED altijd inzetbaar is, dienen deze al na een aantal jaar vervangen te worden.

Wanneer u bij AED Solutions een onderhoudscontract afsluit, houden zij voor u in de gaten wanneer het tijd is om de verbruiksmaterialen te vervangen. Op die manier blijft uw AED in topconditie.

Hebt u al een AED in huis en weet u niet precies wat de status van dit toestel is? Ook dan kan AED Solutions iets voor u betekenen. Ze kunnen een eenmalig onderhoud uitvoeren of uw toestel opnemen in een onderhoudscontract.

Hieronder stellen we u de Primedic HeartSave Y en de Mindray C1A aan u voor.

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe AED een mooie plek krijgt in uw club en toevallige passanten weten dat uw club over een AED beschikt, wordt het pakket geleverd met een aantal handige attributen. Daarom ontvangt u bij de aankoop van een hoogwaardige defibrillator ook:

  • een universele wandbeugel, zodat u de AED zichtbaar kan ophangen in uw club en deze altijd gemakkelijk te pakken is tijdens een noodgeval;
  • een sticker met AED-pictogram voor bij de ingang, zodat (toekomstige) leden en passanten in één oogwenk kunnen zien dat hun hartveiligheid belangrijk is voor u;
  • een First Responder Kit, een tasje dat alle hulpmiddelen bevat die nodig kunnen zijn bij een reanimatie. In de kit zit een handdoekje, kledingschaar, scheermesje, beademingsmasker, warmtedeken, handschoenen en ontsmettingsdoekjes.

Optioneel kunt u naast de aanschaf van een AED ook kiezen voor:

  • een AED-kast voor binnen of buiten t.w.v. € 195,-;
  • een EHBO-koffer t.w.v. € 52,-;
  • Onderhoudscontract Plus t.w.v. € 50 per AED per jaar;
  • Onderhoudscontract Extra t.w.v. € 95 per AED per jaar.

Als u een onderhoudscontract afsluit voor uw AED(‘s), houdt dat in dat uw toestel(len) wordt (worden) geregistreerd in het onderhoudssysteem van AED Solutions, u een melding krijgt als er verbruiksmaterialen gaan verlopen en krijgt u een leen-AED wanneer uw eigen AED een storing heeft of gerepareerd wordt. Afhankelijk van de formule komen ze ook één of twee keer bij u op locatie voor een preventieve onderhoudsbeurt. Een contract loopt altijd vier jaar.

Als u nog vragen heeft over de producten of diensten van AED Solutions of wenst u een productdemonstratie? Dan kunt u contact opnemen met AED Solutions via tel. +31 (0)495 563445 of e-mail info@aedsolutions.eu