Spring naar content

AED Ledenvoordeel

N.a.v. diverse aanvragen bij NL Actief voor een collectieve regeling voor de mogelijke aanschaf van een AED, zijn er 2 opties die we u kunnen aanbieden.
Dit zijn de

  1. LIFEPAK CR2 AED en
  2. Heartsine Samaritan 350P.

Beide AED’s zijn kwalitatief hoogwaardige toestellen, waarbij u als lid van NL Actief van een mooi prijsvoordeel in aanschaf van het toestel profiteert.
Daarnaast zijn beide toestellen geschikt om door zowel leken als professionals gebruikt te worden, waardoor u tijdens de reanimatie ook beschikt over de juiste begeleiding.

Ook ontvangt u bij aanschaf gratis:

  • universele wandbeugel voor plaatsing in uw organisatie
  • een sticker voor bij de ingang
  • First Responder Kit (Hierin zitten alle hulpmiddelen die helpen bij een reanimatie) Dit zijn een handdoekje, kledingschaar, scheermesje, beademingsmasker, warmtedeken, handschoenen en ontsmettingsdoekjes.

Optioneel kunt u naast de aanschaf van een AED nog kiezen voor:

  • AED Kast voor binnen of buiten €195
  • EHBO koffer €50

Zoekt u een rugzak om uw AED altijd gemakkelijk mee te kunnen nemen, bijv. voor bootcamp? Dan heeft u wellicht interesse in de universele AED rugzak die geschikt is om de AED overal mee naartoe te nemen. Beide hierboven genoemde AED’s passen hierin. De afmeting van de AED rugzak is: 36 x 48 x 9cm. De AED rugzak beschikt ook nog over een ruim rits afsluitbaar vak. In dit vak bevinden zich 3 doorzichtige binnen tasjes die d.m.v. klittenband vastgezet kunnen worden. Hierdoor is de AED rugzak compleet naar eigen wens in te richten.

Voor leden van NL Actief wordt deze aangeboden voor € 79,- excl. Btw. (i.p.v. € 99,- excl. Btw)

De aangeboden AED’s zijn aan te vragen via DIT AANVRAAGFORMULIER.

Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij dit doorgeven aan AED Solutions, zodat zij de levering  en facturering verder met u kunnen afstemmen.

Heeft u vragen over de apparaten, dan kunt u contact opnemen met AED Solutions via tel. +31 (0)495 563445 of e-mail info@aedsolutions.eu