Spring naar content

Fitnesscentrum de Bataaf

Fitnesscentrum de Bataaf

Contactinformatie

Ver-Huëllweg
2585JC Den Haag

Socials

Openingstijden

Nu gesloten

Maandag
07:30 - 22:00
Dinsdag
07:30 - 22:00
Woensdag
07:30 - 22:00
Donderdag
07:30 - 22:00
Vrijdag
07:30 - 22:00
Zaterdag
08:00 - 18:00
Zondag
08:00 - 18:00

Over ons

DE LEUKSTE FITNESSCLUB IN DEN HAAG!
Sporten en ontspannen, samen of alleen, groepslessen of individueel, met of zonder begeleiding, alles is mogelijk binnen onze fitnessclub in Den Haag. Gezelligheid staat bij onze sportschool in Den Haag altijd voorop, wat door onze leden erg wordt gewaardeerd.

VEILIG SPORTEN OP EEN UNIEKE LOCATIE
Onze Fitnessclub-Den Haag wordt continu voorzien van 100% verse lucht door ons moderne luchtbehandelingssysteem. Fitnesscentrum de Bataaf is gelegen op het schitterende terrein van Tennispark de Bataaf.

FITNESS VOOR IEDEREEN!
Door ons uitgebreide scala aan mogelijkheden binnen onze sportschool Den Haag, onze moderne apparatuur en lesstof zijn wij een professionele sportschool in Den Haag. Wij bieden continu nieuwe acties om u te laten genieten van een fitnessclub met een ongedwongen en gezellige sfeer.
Wij werken met diverse abonnementsvormen, zodat iedereen van onze uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding gebruik kan maken. Wilt u dus genieten van een fitnessclub met een warme en luxe uitstraling? Maak dan direct een afspraak voor een gratis proeftraining of les bij Fitnesscentrum de Bataaf in Den Haag!

TRAINEN OP TOPAPPARATUUR
Binnen onze fitnessclub te Den Haag bevindt zich een selectie van de beste cardio, krachtapparatuur, spinningfietsen en meer. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Wij helpen u graag met het opstellen van een schema, om u de juiste oefeningen uit te laten voeren geheel gebaseerd op uw doelstellingen en wensen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze Sportschool Den Haag? Door ons contactformulier in te vullen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag!  

Soorten fitness

Boksen
Cardiofitness
Fysio fitness
Kracht (apparatuur)
Tennis
Wandelen
Buitensporten
Circuittraining / cirkel
Groepsfitness
Kracht (vrije gewichten)
Medische fitness
Personal trainer

Groepslessen

Bootcamp
Circuittraining
Core Training
Cross workout varianten
Fitness
Functioneel trainen
Indoor Cycling / spinning®
Kettlebel taining
Pilates
Small group training
TRX®
Total body workout

Faciliteiten

AED
Douches
Fysiotherapie
Kleedkamers
Kluisjes
Massage
Afvalprogramma
Airco
Bar / horeca
Ontspanning
Trainingschema's
Wifi

bezoek ons