Spring naar content

MaaikeFx Maaike Abram

Informatie

http://maaikeabram.nl

Mijn naam is Maaike Abram, ook wel bekend als MaaikeFx. Ik ben geboren in 1979 en ben de trotse eigenaar van MaaikeFx Fitness & Personal Training in Amsterdam, Nederland.
Van jongs af aan hield ik van de schijnwerpers en was ik betrokken bij optreden, zingen en dansen. Als jong meisje worstelde ik met onzekerheden. Ik had het gevoel dat ik nooit slank genoeg, flexibel genoeg, mooi genoeg of waardig genoeg was en had moeilijkheden en pijn als gevolg van blessures en trauma.

Na vele jaren te hebben gewenst dat mijn lichaam er anders uitzag en anders bewoog, ontdekte ik eindelijk hoe ik kon stoppen met mezelf te vergelijken met andere vrouwen. Het vinden van mijn eigen kracht en de liefde voor fitness gaf me een soort vrijheid waarvan ik niet had gedacht dat ik die ooit zou ervaren. Ik ben nog nooit zo fit geweest en mijn lichaam voelt niet meer als een gevangenis.
Vandaag wijd ik mijn leven aan het delen van wat ik heb geleerd, door mannen en vrouwen van alle leeftijden en in verschillende levensfasen te leren hoe ze hun eigen versie van kracht en zelfvertrouwen van binnenuit kunnen vinden.

Veel liefs,

Maaike

Socials

Kwalificaties

- Fitnesstrainer A
- Fitnesstrainer B / Personal trainer

Specialisaties

Barre™
Bedrijfsfitness
Calisthenics
BODYBALANCE™
Sport & Voeding
Leefstijlbegeleiding
Buitensporten
Personal trainer
Core Training
Fitness
Yogavarianten en mindfulness
Small group training
Vrije gewichten
Bootcamp