Spring naar content

Webinar: Hoe maak jij jouw club of studio energietoekomstbestendig?

Ondernemers in de fitnessbranche staan voor de derde keer in ruim twee jaar tijd voor een grote financiële uitdaging. Na eerst de sluitingen tijdens de coronapandemie en daaruitvolgend het procentueel grote verlies aan leden die nog niet allemaal zijn teruggekeerd, worden ze nu keihard geconfronteerd met torenhoge energiekosten.

Wat kun je als fitnessondernemer doen om jouw club of studio energietoekomstbestendig te maken en de stijgende energiekosten het hoofd te bieden? NL Actief denkt graag mee met haar leden en biedt daarom een kennissessie over dit onderwerp aan.

Op maandag 10 oktober buigen we ons in een webinar over de volgende vragen, die zijn gebaseerd op energievraagstukken van fitnessondernemers die ons steeds vaker bereiken:

  • Wat is er aan de hand, hoe ziet de huidige marktsituatie eruit, wat zijn de verwachtingen en voorspellingen voor de energiemarkt?
  • Welke vormen van energiecontracten bestaan er voor (fitness)ondernemers?
  • Zit je nog in de looptijd van een contract, wanneer loopt jouw contract af, en wat gaat dat betekenen?
  • Kansen & bedreigingen: waar zit het gevaar? Welke kansen zijn er in de markt.

We bespreken energievraagstukken en gaan we op zoek naar antwoorden: wat is raadzaam om te doen en hoe maak je jouw club of studio energietoekomstbestendig?
Mis je nog vragen, laat het ons vooral weten (via het inschrijfformulier), zodat we dit mee kunnen nemen.

Leden van NL Actief kunnen zich via deze link aanmelden.