Spring naar content

Opleiding tot FitStap coach voor trainers van NL Actief

FitStap is het beweegprogramma van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Naast een beweegdeel (waarvan de basis wandelen is) omvat het programma voeding(sadvies), mental coaching en cognitieve fitness. Het doel van FitStap is dat de deelnemers een structurele verandering in hun leefstijl doorvoeren, waardoor hun gezondheid ook op de lange termijn verbetert. Voor veel deelnemers is FitStap de eerste stap om (weer) in beweging te komen.

Speciaal voor fitnesstrainers met een opleiding op niveau A of met ervaring in het trainen van groepen, biedt KWBN de opleiding ‘FitStap coach’ aan. Door jouw kennis en vaardigheden uit te breiden op het gebied van o.a. voeding, mentale coaching en cognitieve fitness, ben je in staat jouw dienstverlening te verbreden. Zo kun je al voordat mensen in staat zijn deel te nemen aan sportlessen, hen begeleiden in hun eerste stappen op weg naar een gezondere leefstijl.

De opleiding ‘FitStap coach’ is een opleiding op maat, bestaande uit de modulen:

  • Mentale coaching
  • Cognitieve fitness
  • Chronische aandoeningen en bewegen
  • Gezonde voeding
  • Wandeltechniek
  • FitStap, het programma

Alleen gecertificeerde coaches mogen FitStap aanbieden. De kosten voor de opleiding bedragen: €245 exclusief BTW. Lees hier alles over de Kansen en kosten.

Wil jij een nog actievere rol spelen in de preventie? Jouw kennis en vaardigheden uitbreiden? Verandering in beweging zetten? Of zoekt jouw bedrijf naar een laagdrempelige introductie voor nieuwe leden?  Meld je dan aan voor de tweedaagse opleiding ‘FitStap coach’. Heb je vragen? Stuur ze door naar info@fitstap.nl.