Spring naar content

Gezond en Vitaal beurs

Op woensdag 15 november 2023 vindt de eerste editie van de Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland plaats in de Evenementenhal Gorinchem. De vakbeurs Gezond & Vitaal brengt professionals en experts uit de gezondheids- en welzijnsindustrie samen. Het is een uniek beursconcept waarbij overheden, bedrijven (van ZZP, MKB tot grootbedrijf) en welzijnsaanbieders samen komen met dienstverleners en leveranciers die een steentje bijdragen aan ‘het gezonder maken van de Nederlander’. Of je nu professional, een ondernemer in de gezondheids- en welzijnsbranche, of gewoon een gepassioneerde sporter bent, deze beurs biedt waardevolle kansen om te netwerken en nieuwe connecties te leggen. Ook NL Actief is aanwezig op deze beurs.

Naast aanwezigheid van ruim 70 dienstverleners en leveranciers waarmee je een praatje kunt maken, kan je ook diverse inspiratie- en kennissessies over actuele thema’s en vraagstukken door toonaangevende kopstukken uit de vitaliteit- en gezondheidswereld bijwonen.

Via deze weg willen we je uitnodigen om de beurs én de NL Actief stand GRATIS te bezoeken. Klik hier link voor meer informatie en gratis tickets >>
We kijken ernaar uit om je daar te zien!