Spring naar content

FitNation: Lunch and Learn

Op donderdag 26 augustus is Dr. Ludidi wederom te gast in het Lunch & Learn webinar! Dr. Samefko Ludidi is een voedingsdeskundige en -wetenschapper van de bovenste plank, en dé expert in Nederland op het gebied van vasten. Niet voor niets werkt hij met een aantal van ‘s werelds beste atleten, waaronder Badr Hari, en is hij ‘Head of Nutrition’ bij team Qhubeka ASSOS.

Dr. Samefko Ludidi heeft een master in metabolisme en nutrition en een PhD in Gastro-enterologie. Bovendien begeleidt hij met zijn onderneming mensen zowel online als 1-op-1 naar een fitter en gezonder leven.

Ludidi is de auteur van de bestseller: “De Dr. Ludidi Vasten Methode” en ontwikkelde een methode om Intermittent Fasting voor iedereen toegankelijk te maken. Daarnaast is hij gespecialiseerd in sportprestaties, leefstijlstoornissen, het prikkelbaredarmsyndroom, gewichtsverlies en duurzame gezondheid.

Met zijn enorme passie voor het inspireren en voorlichten van mensen in de wereld van voeding en gezondheid, komt hij graag zijn kennis delen over de volgende onderwerpen:

  • Wat is het beste eetpatroon voor de mens vanuit een biologisch-evolutionairperspectief?
  • Vraagtekens: volledig veganistisch of plant-based eten, toch niet zo duurzaam?
  • Alles over Intermittent Fastingen hoe jij als coach je cliënten hierin begeleidt.

Meer informatie lees je hier: https://fitnation.co/nl/webinar/