Spring naar content

Doet jouw club of studio mee met de ‘Race tegen reuma’ challenge?

Van 8 tot en met 14 mei 2023 organiseren wij – NL Actief en ReumaNederland – de: Race tegen reuma: missie 2 miljoen herhalingen en geld inzamelen voor reuma-onderzoek.

Wist u dat er ruim 2 miljoen mensen in Nederland zijn die dagelijks met reuma leven? Dat is een enorm aantal en daarom komen ReumaNederland en NL Actief samen met een uitdagende challenge: “Race tegen Reuma: Missie 2 miljoen”. Het doel is om samen met de bij NL Actief aangesloten clubs en studio’s en hun leden 2 miljoen herhalingen te bereiken in één week. Dat is nogal veel, toch? Maar wij weten dat u en uw leden van een uitdaging houden.

Wat kunt u verwachten?

We begrijpen dat u het druk heeft, daarom hebben we het zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt. NL Actief en ReumaNederland hebben voor de week van 8 t/m 14 mei elke dag een nieuwe challenge ontwikkeld die u kunt uitzetten in uw club of studio.

Waarom meedoen?

  • Deze challenge biedt een leuke uitdaging en ervaring voor uw leden;
  • U ontvangt een kant- en klaar uitgewerkte week challenge;
  • Deze challenge biedt de kans om niet-leden (familie en vrienden) een week lang kennis te laten maken met uw club of studio;
  • U ontvangt promotiemateriaal voor in uw club of studio en een social media-toolkit;
  • U laat zien dat uw club zich inzet voor een maatschappelijk doel;
  • Met dit evenement helpt uw club om fondsen te werven voor ReumaNederland en dit onder de aandacht te brengen;
  • Er zijn toffe prijzen te winnen voor zowel de clubs en studio’s als de leden.

Meer informatie?

Doet uw club of studio mee met deze uitdaging? Blok dan alvast de week van 8 – 14 mei in uw agenda! De inschrijving start in de week van 3 maart (alle informatie volgt). Meer informatie vindt u via deze link >>

Samen kunnen we deze uitdaging aan en laten we zien dat we ons hardmaken voor de ruim 2 miljoen mensen in Nederland met reuma!