Spring naar content

Digitale Regiomeetings van NL Actief Groningen, Drenthe, Friesland

Er is een hoop gebeurd de afgelopen tijd. Je hebt behoorlijk ‘out of the box’ moeten ondernemen en mogelijk klanten verloren waarvan je het niet verwacht had. Dat heeft een hoop energie en flexibiliteit van je gevraagd. Hoe hebben je NL Actief collega’s dat ervaren?

We missen het sociale contact, elkaar zien, spreken, samen sparren en van elkaar leren. Omdat we met elkaar de rol van nationale gezondheidsdienst willen vervullen, past het ons niet om zelf fysieke bijeenkomsten te organiseren. Laten we dat doen als alle vlaggen weer op groen staan. Maar dat hoeft in dit digitale tijdperk niet te betekenen dat we de verbinding niet met elkaar kunnen opzoeken. Daarom organiseren we een ‘Digitale Regio Meeting van NL Actief’ waarbij we met zo’n 8 ondernemers online de diepte in willen gaan.

Na een voorstelronde willen we van je weten hoe het gaat, wat heb je geleerd, waar jij de kansen ziet en waar je behoefte aan hebt. We hopen dat je van elkaar leert, elkaar inspireert en elkaar beter leert kennen.

Online Meeting voor Leden NL Actief: via Zoom
Gehost door: NL Actief
Duur: 90 minuten

Klik op de link hieronder om je aan te melden:

Zit alles VOL? Of schikken deze data je echt niet? Laat het ons weten: info@nlactief.nl

PS: In het nieuwe normaal streven we uiteraard weer naar fysieke meetings.