Spring naar content

Covid-19: de maatregelen en de mogelijkheden

Inmiddels is ook Nederland alweer een paar dagen in een vergaande lockdown. Ondertussen draait de motor op de achtergrond gewoon door en is er elke dag wel ‘nieuws’. Zo ook voor de fitnessbranche. Uiteraard proberen wij samen met jou om jouw club en je leden zoveel mogelijk in beweging te houden.

Op vrijdag 18 december van 12:30 tot 13:30 uur organiseren wij daarom een gratis webinar: Covid-19: de maatregelen en de mogelijkheden.

Ronald Wouters en Patrick Rijnbeek van NL Actief praten je bij over de huidige maatregelen en welke mogelijkheden er vooral wél zijn om jouw leden in beweging te houden. Ook wordt de laatste stand van zaken aan de hand van de gesprekken met de overheid en compensatieregelingen besproken. Peter Wolfhagen van BlackBoxResearch deelt, naar aanleiding van recent onderzoek, nieuwe insights over de gevolgen en aanpassingen voor de fitnessbranche met betrekking tot de coronacrisis. Aan de hand daarvan komt hij met enkele tips waarmee clubs nu en in de toekomst hun leden in beweging kunnen houden. Robert van Dieën van HDD GROUP zal deze sessie voorzitten om ervoor te zorgen dat al jouw vragen beantwoord worden door de experts.

Unieke informatie, waarmee wij als fitnessbranche samen onze business en leden in beweging houden. Zowel tijdens als na de coronacrisis.