Spring naar content

Meedoen met jouw club of studio?

Kanker discrimineert niet!

Het treft ondernemers, trainers, coaches en ook de leden van deze ondernemingen. Het maakt geen onderscheid op basis van gender, kleur, religie, seksuele oriëntatie, opleidingsniveau, leeftijd of sociaaleconomische status.
Toch spelen deze factoren een rol. Ze kunnen van invloed zijn op het tijdig stellen van de juiste diagnose, de behandeling en de overlevingskansen. Bovendien bepalen ze vaak de mogelijkheden die mensen hebben om überhaupt te kunnen sporten. En dat terwijl we weten dat sport een belangrijke rol kan spelen bij het voorkomen van kanker.

NL Actief en KWF slaan de handen ineen

NL Actief en KWF bundelen hun krachten in een gedeelde missie: “bewustwording creëren over het cruciale belang van sport en beweging als preventieve maatregelen tegen kanker”.
Ons doel is om iedereen, ongeacht achtergrond of omstandigheden, aan te moedigen om actief te blijven. Sport kan helpen bij het verlagen van het risico op kanker en het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn.

Lancering van de Campagne #BeActiveTegenKanker

KWF en NL Actief zijn trots om de lancering van de campagne #BeActiveTegenKanker aan te kondigen. Met deze campagne bundelen we de krachten met de gehele fitnessbranche om ons gezamenlijk in te zetten tegen kanker. Samen willen we iedereen aanmoedigen om actief te blijven, want sport speelt een cruciale rol in het verlagen van het risico op kanker en het bevorderen van een gezonde levensstijl.

Ben jij een ondernemer in de fitnessbranche? En wil jij deel uitmaken van de campagne #BeActiveTegenKanker
Laat dan hier je gegevens achter en we houden je op de hoogte.

Interesseformulier BeActive tegen kanker

interesse doorgeven campagne sept 2024

"*" geeft vereiste velden aan

Contactpersoon*
Lid?*

Meer informatie

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Volg ons ook op één van onze social media kanalen.