Spring naar content
Home #BEACTIVE DAY clubs

0 Dagen
0 Uren
0 Minuten
0 Seconden

OPEN JIJ JOUW DEUR OP #BEACTIVEDAY?

Op woensdag 21 september 2022 organiseert NL Actief in samenwerking met verschillende partners #BEACTIVEDAY. Laat je omgeving kennismaken met wat jouw club te bieden heeft en inspireer nieuwe doelgroepen om in beweging te komen. Geef op jouw manier invulling aan #BEACTIVEDAY en trek nieuwe mensen naar je club. Open jij jouw deur op woensdag 21 september op #BEACTIVEDAY? Lees dan snel verder.

Zie op onderstaand kaartje welke clubs reeds deelnemen.

Zoek op naam of plaats

WAAROM #BEACTIVEDAY?

Op #BEACTIVEDAY willen we de drempel om in beweging te komen verlagen en de motivatie van de (nog) niet sporter verhogen. Dit zodat zoveel mogelijk mensen de weg naar de sportschool (terug) vinden. #BEACTIVEDAY is onderdeel van de Europese Sportweek en heeft als doel ‘het plezier en belang van fysieke activiteiten, het mentale en sociale welzijn van mensen te promoten’. Dit door middel van een Europese campagne met duizenden gratis evenementen en activiteiten die plaatsvinden in verschillende landen in heel Europa.

Wij willen deze campagne in Nederland samen met jullie (sportscholen, personal trainers, studio’s en boutique clubs) tot een groot succes maken.

HOE?

Door op 21 september 2022 de deur van jouw sportschool, studio of boutique te openen op de landelijke open (fitness) dag #BEACTIVEDAY! Je kunt op je eigen manier invulling geven aan #BEACTIVEDAY zodat je doelgroepen aan kunt spreken die bij jouw club passen. Denk bijvoorbeeld aan: workshops, trainingen, een gratis inloop of een goededoelenactie.

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

We (NL Actief) ondersteunen je om deze [open] dag tot een groot succes te maken.
Je krijgt toegang tot ons informatieportaal met daarin een digitale toolkit bestaande uit: promotievideo’s, kant en klare social media posts en andere communicatiemiddelen die jij in kunt zetten om #BEACTIVEDAY te promoten.
Daarnaast kun je aanhaken op onze landelijke marketingcampagne, die wij in samenwerking met onze kennispartners gaan lanceren én stellen onze kennispartners toffe tools beschikbaar die je kunt gebruiken voor #BEACTIVEDAY!

WAT WILLEN WE BEREIKEN MET #BEACTIVEDAY?

Op #BEACTIVEDAY willen we zoveel mogelijk mensen motiveren en activeren om een eerste stap richting de sportschool te zetten, waarbij we de drempel verlagen. We willen laten zien dat de sportschool dé plek is waar iedereen veilig en met plezier kan sporten. Samen leveren we daarmee een positieve bijdrage aan de uitdaging om meer mensen (terug) in beweging te krijgen.


DEELNAME IS GRATIS VOOR NL ACTIEF LEDEN EN KLANTEN VAN ONZE KENNISPARTNERS
OVERIGE CLUBS BETALEN € 275,-

IK DOE MEE!


GA NAAR HET #BEACTIVEDAY INFORMATIEPORTAAL!

#BEACTIVEDAY PARTNERS

#BEACTIVE DAY is tot stand gekomen in samenwerking met onderstaande partners.