Spring naar content

0 Dagen
0 Uren
0 Minuten
0 Seconden

Meedoen met jouw club of studio?

Ben jij een ondernemer in de fitnessbranche en wil jij deel uitmaken van de #BEACTIVEDAY campagne? Dan kan het aftellen beginnen!  
In de week van 23 tot en met 30 september, tijdens de Europese Week van de Sport, organiseert de Nederlandse fitnessbranche een inspirerend event #BEACTIVEDAY.
#BEACTIVEDAY biedt jou als ondernemer een uitgelezen kans om jouw fitnessclub, studio of sportcentrum in de schijnwerpers te zetten. Door deel te nemen, krijg je niet alleen de mogelijkheid om jouw aanbod te presenteren, maar ook om potentiële klanten te bereiken en te inspireren.

Je kunt op je eigen manier invulling geven aan #BEACTIVEDAY, zodat je doelgroepen kunt aanspreken die bij jouw club passen. Organiseer bijvoorbeeld een open dag, een groepsles try-out week, workshops of andere leuke activiteiten en nodig mensen uit om in beweging te komen.

Waarom #BEACTIVEDAY?

#BEACTIVEDAY is een landelijke campagne met als doel mensen te inspireren en activeren om te gaan sporten en bewegen. Ook laten we zien dat de sportschool dé plek is waar iedereen ongeacht leeftijd, afkomst, fysieke of mentale beperking, veilig en met plezier kan sporten. De campagne draagt bij aan de ambitie om het aantal mensen dat aan fitness doet te verhogen. Op 23 september 2023 is de aftrap van de campagne waarin we mensen oproepen om in de week van 23 september tot en met 30 september in beweging te komen.

Wat mag je van NL Actief verwachten?

Clubs en studio’s kunnen zelf invulling geven aan de #BEACTIVEDAY, maar wij – NL Actief – willen onze leden zo goed mogelijk ondersteunen om deze campagne tot een groot succes te maken.
Hierbij mag je denken aan:

  • Landelijke media-aandacht
  • Het verzamelen en delen van SUCCESVERHALEN
  • GRATIS een complete campagne toolkit
  • Het EXCLUSIEVE inspiratiehandboek “hoe organiseer ik een succesvolle actieweek?”
  • Het SPECIALE online magazine ‘Fitness zet mensen in hun Kracht’

Wat levert het mij op?

Met deze landelijke campagne hopen we zo veel mogelijk mensen naar de sportschool te krijgen met de boodschap ‘ontdek de kracht van fitness’. We verzamelen en delen succesverhalen van sporters om anderen te inspireren ook de kracht van fitness te komen ontdekken. Het leuke is dat jij vrij bent om zelf invulling te geven aan de uiting van deze boodschap. Geen inspiratie? Geen probleem! Wij helpen je op weg met ons exclusieve inspiratiehandboek “Hoe organiseer ik een succesvolle actieweek?”.

Samen willen we zo veel mogelijk mensen in beweging krijgen en mensen stimuleren de kracht van fitness te komen ontdekken. Met landelijke media-aandacht voor de kracht en maatschappelijke waarde van fitness hopen we voor jou als gewaardeerd lid meer klanten te kunnen werven en het aantal mensen dat aan fitness doet te verhogen.

Social media toolkit

Ontvang gratis de social media toolkit “Fitness zet jou in je kracht”! Wij geloven dat jouw klanten de beste ambassadeurs zijn van jouw onderneming. Met deze social media toolkit geven we jouw klanten een podium om hun persoonlijke verhaal te delen en anderen te inspireren om hun eigen kracht te ontdekken door fitness. Dit zal niet alleen de betrokkenheid vergroten, maar ook nieuwe klanten aantrekken die zich kunnen identificeren met deze succesverhalen. Met behulp van de toolkit kun je verhalen van jouw klanten delen, hun persoonlijke transformaties en successen benadrukken en anderen inspireren om ook hun kracht te ontdekken. Maak gebruik van deze gratis toolkit en zet jouw klanten in het middelpunt in aanloop naar en tijdens #BEACTIVEDAY.

Inspiratie handboek

Ontvang het exclusieve inspiratiehandboek: “Hoe organiseer ik een succesvolle actieweek?” Als gedreven ondernemer begrijp je het belang van het organiseren van actieweken om jouw onderneming te promoten en nieuwe klanten aan te trekken. Daarom hebben we speciaal voor jou een inspiratiehandboek samengesteld, gevuld met waardevolle tips en strategieën om jouw actieweek tijdens #BEACTIVEDAY (of op een ander moment) tot een groot succes te maken!

Aanmelden club / studio

Meld je club of studio vandaag nog aan via onderstaande link en doe met jouw club mee met #BEACTIVEDAY!

DEELNAME IS GRATIS VOOR NL ACTIEF LEDEN EN KLANTEN VAN ONZE KENNISPARTNERS
 
OVERIGE CLUBS BETALEN € 175,-

IK DOE MEE!

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

GA NAAR HET #BEACTIVEDAY INFORMATIEPORTAAL!

Speciaal voor deelnemende clubs en studio’s heeft NL Actief een complete campagne toolkit “Fitness zet mensen in hun kracht” ontwikkeld. Vanaf 1 augustus zijn diverse tools, zoals social media posts, het inspiratiehandboek en meer op het informatieportaal te vinden!

PARTNERS