Spring naar content
22 juni

Life Fitness en The Gym Rental Company verlengen samenwerking als 'Officiele Leverancier van Fitness Apparatuur' voor de 2021 Wimbledon Championships

– Life Fitness-, ICG®- en Hammer Strength-apparatuur is geïnstalleerd in speciaal gebouwde fitnessruimtes op het terrein van de All England Lawn Tennis Club

– Life Fitness & the Gym Rental Company werkten in 2019 voor het eerst samen met The Championships

22 Juni, 2021 – Life Fitness, wereldwijd leverancier van fitnessapparatuur, is gevraagd om twee fitnessruimtes in de All England Lawn Tennis Club in te richten voor de Wimbledon Championships van 2021.

De apparatuur, die door Life Fitness in samenwerking met de Gym Rental Company is geleverd, is door de Championships geselecteerd om de training en fitheid van de atleten te ondersteunen tijdens het twee weken durende toernooi, dat op maandag 28 juni begint.

Life Fitness en de Gym Rental Company werkten in 2019 voor het eerst samen tijdens het evenement. Nadat de wedstrijden vorig jaar niet konden doorgaan als gevolg van de pandemie, keert het evenement in 2021 terug naar de All England Lawn Tennis Club. Het toernooi zal deel uitmaken van de pilotevenementen van de overheid, met een maximumaantal toeschouwers voor het Finale weekend.

De speciaal voor het toernooi gebouwde fitnessruimtes ter plaatse zijn uitgerust met loopbanden en crosstrainers uit de Integrity Series van Life Fitness – allemaal met Discover SE3 HD consoles – ICG® IC6 indoor cycles en Hammer Strength accessoires.

De cardioapparatuur van Life Fitness die door de spelers wordt gebruikt, is ook voorzien van Halo Fitness Cloud, het cloudgebaseerde digitale platform van Life Fitness dat is ontworpen om de gebruikerservaring en -beheer te verbeteren.

“We zijn er trots op dat we de juiste leveranciers hebben gekozen om ervoor te zorgen dat de ervaring van de spelers zo goed mogelijk is, en onze warming-up en cooling-down faciliteiten staan daarbij centraal,” aldus Andrew Ambrose, General Manager van de All England Lawn Tennis Club.

“Nadat we voor de kampioenschappen van 2019 met Life Fitness en de Gym Rental Company hadden gewerkt, aarzelden we geen moment om voor dit jaar opnieuw met hen in zee te gaan. De apparatuur is de beste in zijn klasse en hoewel COVID ons onvermijdelijk voor enkele operationele uitdagingen heeft gesteld, was niets te veel moeite voor het team en hun steun is altijd van onschatbare waarde geweest.”

Craig Cocking, Country Manager voor Life Fitness UK, zegt: “We zijn er trots op dat we onze samenwerking met de Wimbledon Championships voor het evenement van dit jaar kunnen verlengen. De feedback van 2019 was zeer positief en de onsite gyms zijn een essentieel onderdeel van de voorbereiding en het herstel van de spelers tijdens het toernooi; dit partnerschap is weer een mooi voorbeeld van hoe we topatleten kunnen ondersteunen met de kwaliteit en het assortiment van onze apparatuur.”

De 2021 Wimbledon Championships vindt plaats van 28 juni – 11 juli. Kijk voor meer informatie op www.wimbledon.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.