Spring naar content
27 september

Dutch Fitness Awards 2023

Fitnessclubs en Personal Trainers in de spotlights in het FIGI Theater

De Dutch Fitness Awards gaan weer van start. De Awards worden straks feestelijk uitgereikt in het FIGI Theater in Zeist. Echter, daar gaat natuurlijk een uitgebreid traject aan vooraf. Het doel van de Dutch Fitness Awards blijft ook de komende jaren om uitblinkers in de fitnessbranche een podium te bieden en daarmee de gehele branche te inspireren. Fitnessclubs en Personal Trainers kunnen zich nu aanmelden via www.dutchfitnessawards.nl.  

Nieuwe Vakjury Award

NL Actief is nauw betrokken bij de Dutch Fitness Awards en lanceert bij deze editie de Leefstyle Coach van het Jaar Vakjury Award. De Dutch Fitness Awards kent de volgende Vakjury Awards, met 17 verschillende vakjuryleden:

Titels per gemeente en provincie

Uniek aan de Dutch Fitness Awards is dat er voor fitnessclubs en personal trainers een titel kan worden verdiend in de eigen gemeente. Over het algemeen het belangrijkste verzorgingsgebied van de genomineerden. Daarnaast zijn er ook titels te winnen per provincie en landelijk. Gratis aanmelden kan hier.

Zet de Award Uitreiking alvast in jullie agenda’s!

Op maandagmiddag 22 januari aanstaande vindt de Award Uitreiking van de Dutch Fitness Awards plaats in het FIGI Theater in Zeist. De focus ligt daar bij deze editie op de inhoud, inspiratie en netwerken. Er wordt gewerkt aan een mooi inhoudelijk programma. Daar over later meer.

Partners en meer info

De Dutch Fitness Awards wordt georganiseerd in samenwerking met NL Actief, Technogym, Feedback4Sports, Een veilig Gevoel, UnitedConsumers, newgym en bodyLIFE. Binnenkort wordt er nog minimaal 1 nieuwe partner bekend gemaakt. De organisatie is grotendeels in handen van Vote Company.

Meer info over de Dutch Fitness Awards en aanmelden: www.dutchfitnessawards.nl. Voor vragen over de Dutch Fitness Awards kun je terecht via info@dutchfitnessawards.nl  

Veel succes