Spring naar content

Symposium “Opvallen door waardecreatie en innovatie" en ALV NL Actief

Op vrijdag 26 mei vindt het eerste NL Actief symposium op Papendal plaats. Tijdens dit symposium komen ondernemers uit de fitnessbranche, kennispartners, het bedrijfsleven en bekende gezichten uit de sport op een unieke plek bij elkaar. Inspirerende en bekende sprekers uit de (top) sport nemen u mee in hun persoonlijke reis van ‘Opvallen door waardecreatie en innovatie’.

Een metafoor voor de turbulente tijden van de afgelopen jaren in het kader van corona, energie en ondernemen in de sportbranche in de huidige tijdsgeest. Maar vooral een metafoor voor de prachtige kansen en ontwikkelingen die voor ons liggen binnen het sport-, beweeg- en gezondheidsdomein.

Met bekende sprekers als Merijn Zeeman, sportief directeur Jumbo-Visma (wielrennen) en Arie Boomsma ondernemer in de fitnessbranche en auteur van het boek “trainen voor het leven”, bieden we een uitdagend programma waarin actuele thema’s en onderwerpen de revue zullen passeren.

Behalve het symposium houden we deze dag ook de ALV, waarvoor u van harte bent uitgenodigd.

Wees er snel bij: slecht 150 plaatsen beschikbaar
Voor u als lid van NL Actief is de toegang tot het seminar gratis (ter waarde van 350,- euro). Naast inspirerende lezingen krijgt u een lunch en een gratis boek ‘Trainen voor het leven’ van Arie Boomsma. Wees er snel bij er zijn slechts 150 plaatsen beschikbaar.

FITNED.NL geregistreerde professionals betalen 50 euro om toegang te krijgen tot het seminar. Betalen gaat via onze webshop.

Programma

9:30 uur: Inloop ALV
10:00 – 11:00 uur Aanvang Algemene Ledenvergadering
(alleen voor leden van NL Actief)
11:15 – 12:00 uur Opening symposium
12:00 – 12:45 uur Gregory Sedoc – Innovatieadviseur Sportinnovator
“Nieuwe doelgroepen aanspreken door innovatie”
12:45 – 13:30 uur Lunch
13:30 – 14:15 uur Arie Boomsma – Ondernemer en auteur
“Trainen voor het leven”
14:15 – 15:15 uur Merijn Zeeman – Sportief directeur Team Jumbo-Visma
“Van vallen en opstaan, naar blijven staan en opvallen”

 

Aanmelden Symposium en ALV >>