Spring naar content

Let's Move For A Better World 2023

De wereldwijde sociale campagne van Technogym ter bevordering van wellness en lichaamsbeweging is terug van 14 tot 31 maart.

Technogym, wereldleider op het gebied van fitness, wellness, sport en gezondheid, kondigt Let’s Move for a Better World Challenge 2023 aan, een nieuwe editie van de wereldwijde sociale campagne die is opgezet om mensen te inspireren en een gezonde levensstijl te bevorderen.

Van 14 tot 31 maart kunnen mensen die sporten in Technogym faciliteiten (in clubs, universiteiten, hotels en bedrijven) over de hele wereld, die deelnemen aan de sociale campagne, “Moves” verzamelen (de meeteenheid van Technogym voor lichaamsbeweging). Met deze moves kan de gestelde doelstelling worden behaald en kunnen er oefenpakketten worden gewonnen, die de winnende faciliteit kan schenken aan een lokale vereniging zonder winstoogmerk van hun keuze.

Naast de belangrijke sociale boodschap is de campagne ook een zeer krachtig middel voor faciliteiten om ambassadeurs van de Wellness Lifestyle te worden en een concrete bijdrage te leveren aan hun lokale gemeenschap. Onder de promotieactiviteiten tijdens Let’s Move for a Better World Challenge 2023 kunnen faciliteiten hun leden betrekken bij speciale evenementen en lessen en de loyaliteit, motivatie en aanwezigheid van gebruikers stimuleren.

Door zich te richten op de gemeenschap van elke faciliteit helpt de campagne de teamgeest te verbeteren door het aanmoedigen en het bereiken van een gemeenschappelijk doel. De laatste editie leidde tot belangrijke ontwikkelingen voor de deelnemende faciliteiten: de opkomst steeg gemiddeld met 26%, het aantal nieuwe leden met 15% en 86% van de betrokkenen in het centrum (trainers en personeel) constateerde een verbetering van de teamgeest tijdens de trainingen, waardoor de werkomgeving verbeterde en de sfeer onder de gebruikers verbeterde.

De campagne “Let’s Move for a Better World” vat perfect de missie van Technogym samen om wellness op wereldwijde schaal te verspreiden. Technogym gelooft dat het aanmeten van een gezonde leefstijl voor mensen essentieel is om dit doel te bereiken en een duurzamere samenleving te creëren die welzijn als een van haar basiswaarden heeft.

Registreer nu om uw leden en uw lokale gemeenschap te betrekken bij onze droom om een betere wereld te creëren!