Spring naar content

Fitfair 25 en 26 november 2022

Laat u informeren en inspireren!

Het is weer zo ver! De Fitfair in de Jaarbeurs. Tijdens de Fitfair kunt u ook dit najaar weer inspirerende sessies volgen én aansluiten bij onze gratis netwerklunch. Zo bent u weer helemaal op de hoogte van wat er speelt in onze branche en voorkomt u dat u belangrijke trends en informatie mist.

Het ochtendprogramma is op vrije inloop. Voor de netwerklunch én het symposium willen wij u vragen om u vooraf in te schrijven. Meld u voor 14 november aan voor de NL Actief netwerk- & ledenlunch én het symposium via dit aanmeldformulier.

PROGRAMMA VRIJDAG 25 NOVEMBER

11.00 -12.00 uur: Kennissessie ‘Hoe creëert u een sterk netwerk?’ (Vrije inloop)
Heeft u het gevoel dat uw club of studio niet altijd goed op de agenda staat van zorg, welzijn en overheid? Wilt u graag een sterk netwerk bouwen én weten hoe andere ondernemers dit doen? Patrick Rijnbeek neemt u mee op inspiratiereis langs bevlogen fitnessondernemers. Na deze sessie gaat u naar huis met kennis over de succesfactoren en weet u welke valkuilen u moet ontwijken bij het bouwen van een netwerk.

12.00 – 13.00 uur: Netwerk- & ledenlunch (Op inschrijving)
Benieuwd wat andere gepassioneerde ondernemers bezighoudt in deze roerige tijd? Tijdens de NL Actief ledenlunch kunt u sparren met andere ondernemers en nieuwe ideeën en inspiratie opdoen. Deze lunch is speciaal en exclusief voor onze leden.

Symposium ‘Gezondere leefstijl, gezondere generaties’ (Op inschrijving)

Het middagprogramma bestaat uit drie aansluitende sessies met het thema ‘Gezondere leefstijl, gezondere generaties!’ Inschrijving voor dit symposium is een vereiste en kan via het aanmeldformulier.

13:15 – 14:15 uur: De leefstijlclub van de toekomst
Ronald Wouters trapt de sessie af en staat stil bij de vraag ‘Wanneer gaan huisartsen nu eens doorverwijzen naar fitnessprofessionals?’ Een vraag die bij veel ondernemers speelt. Uit onderzoek blijkt dat huisartsen, fitnessprofessionals vooral zien als trainers met kennis over sport en bewegen en niet als professionals die mensen kunnen begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl. Wat moeten we doen om dit beeld te veranderen? Hoe brengen we zorg en preventie bij elkaar? Kunt u er nieuwe verdienmodellen aanhangen of kunt u bij al bestaande projecten aanhaken?

14:15 – 14:30 uur: Introductie New Health Europe
Julian Berriman, directeur van Professional Standards Committee bij EuropeActive neemt u mee in het New Health Project waarbij het promoten van een actieve gezonde levensstijl in heel Europa centraal staat. Het belangrijkste doel van het project? Het promoten van een actieve en gezonde levensstijl.

14: 45 – 15:45 uur: Gezondere leefstijl, gezondere generaties
Meer dan de helft van de Nederlanders beweegt te weinig en maar liefst 9 op de 10 ondervindt dagelijkst te veel stress. Gezien deze cijfers is het niet gek dat chronische aandoeningen toe blijven nemen. Trekken we deze trend door, dan krijgt 90% van de toekomstige generatie te maken met overgewicht. Om het tij te keren moet er vanuit de leefomgeving positieve aandacht komen voor meer bewegen, gezonder eten en een gezonde mindset. Een team uit 7 landen is met deze uitdaging aan de slag gegaan. Hieruit is een gezond leven mini-cursus én een online ‘leefstijl’ portaal ontwikkeld, gebaseerd op de richtlijnen van de gezondheidsraad en WHO. John van Heel presenteert met trots het resultaat tijdens deze sessie.

Na deelname aan dit symposium ontvangt u de gezond leven mini-video cursus én toegang tot een pro account waarmee u dit programma als leefstijlrecept kunt gaan aanbieden aan uw klant. Ook ontvangt u het boek ‘Physical education and Physical activities of Children, Youth, Adults and Healthy Active Living’.


GRATIS FITFAIR TICKETS?

Speciaal voor de leden van NL Actief zijn er GRATIS TICKETS beschikbaar. Per sportschool/PT-studio kunt u maximaal 2 kaarten aanvragen, waarvan 1 voor de eigenaar/manager moet zijn. Of wilt u met meer dan 2 personen met 25% korting naar de Fitfair? Stuur dan een e-mail naar info@nlactief.nl.