Spring naar content

Langer en gezonder leven!!

De fitnessbranche maakt zich op om een nog belangrijkere rol te gaan spelen in de bewustwording en bevordering van de gezondheid van de burgers. Door meer aandacht voor leefstijl en preventie kunnen we samen veel chronische aandoeningen significant beperken. Daar is kennis voor nodig bij teamleden over de fundamenten van gezond leven en bij voorkeur een consumentgericht programma voor de leden. Binnen het door de Europese Unie ontwikkelde New Health programma zijn deze elementen ontwikkeld en geheel gratis te gebruiken.

Gezond leven richtlijnen WHO en Gezondheidsraad!

New Health heeft een compacte video documentaire ontwikkeld op basis van de internationale richtlijnen voor gezond leven van de Gezondheidsraad, WHO en het laatste onderzoek naar Leefstijlgeneeskunde. Hiermee kan de fitness professional zich ontwikkelen tot Gezonde Leefstijl promotor en begeleider.

Er zijn 3 onderdelen binnen het New Health programma ontwikkeld;

  1. over actief leven,
  2. over gezond eten en  
  3. over ontspanning.

Inhaken is geheel gratis voor team en leden!

Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer inhoudelijke informatie en de uitnodiging. Als sportcentrum kan je New Health club worden en alle teamleden en leden deze cruciale kennis aanreiken.

Ondersteund door de Europese Unie!

Dit programma wordt ondersteund door het Erasmus+ programma van de Europese Unie.

Contact

New Health Foundation
Houtstraat 14
6001 SJ Weert (Netherlands)
+31 (0)495-533229

Aanmelden als club kan via: info@new-health.eu

#BEACTIVE DAY Partners

De #BEACTIVE DAY is tot stand gekomen in samenwerking met onderstaande partners.