Spring naar content

Speciaal ClubPlanner aanbod voor #BEACTIVEDAY deelnemers

Hoe loopt bij jouw club of studio het proces van lead tot lid? Ben je tevreden over de opvolging van leads? Maak je je weleens zorgen of er een lead verloren gaat? Weet je uit welke lead bronnen je het meeste rendement haalt? Met ClubPlanner krijg je volledig grip op het proces van lead tot lid.

Meer leden uit je leads met ClubPlanner

Als deelnemer aan de #BEACTIVEDAY biedt ClubPlanner jou een speciale mogelijkheid om een maand lang geheel kosteloos en vrijblijvend onze verkoop module te gebruiken. Jouw voordeel is dat leads die via de landingspagina van #BEACTIVEDAY worden geworven automatisch in ClubPlanner worden geschoten. Geen enkele lead kan verloren gaan en door de perfecte opvolging schrijf je uiteindelijk meer nieuwe leden in. De opvolging bestaat uit een ideale mix tussen menselijke interactie en automatisering.

Gebruikt door ruim 500 clubs

Micky Ceha, de eigenaar van Ten Meerssen gebruikt ClubPlanner sinds 2015: “Er was geen proces in het werven van nieuwe leden, waardoor er nooit ene follow-up plaatsvond en heel veel potentiële leden verloren gingen. Met ClubPlanner hebben we duidelijk verbetering gezien. Er is een beter afsluitpercentage en is het ledenbehoud sterk verbeterd.” Sluit je aan bij Ten Meerssen en de ruim 500 andere clubs die gebruik maken van ClubPlanner.

Kosteloos en vrijblijvend

Een maand na de #BEACTIVEDAY mag jij de verkoop module van ClubPlanner gebruiken voor alle inkomende leads, inclusief de leads gegenereerd door de #BEACTIVEDAY. Denk hierbij ook aan de call-ins en walk-ins. Kortom hiermee heeft u de volledige grip op het verkoopproces. De implementatie wordt kosteloos online aangeboden. Het gebruik is volledig vrijblijvend en wordt na een maand zonder bericht automatisch stopgezet. Gedurende deze proef maand nemen we persoonlijk contact op om te kijken hoe het bevalt.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Vul het formulier hieronder in wij nemen contact met je op.

Contact ClubPlanner

Wie is ClubPlanner?

Als ClubPlanner dragen wij sinds 2008 bij aan het creëren van een gezonde fitness industrie en haar operators. Door ons specifiek te richten op de fitness industrie en op verkoop, member journey en ledenbehoud bieden we als specialist een goed werkende oplossing met bewezen resultaat. Dit doen wij voor ruim 500 clubs in Europa.

Waarom Clubplanner?

ClubPlanner gaat verder dan andere pakketten. De kennis in ons bedrijf maakt dat wij al meer dan tien jaar een hooggewaardeerd product leveren. Alle processen tot in detail in beeld, makkelijk in gebruik en een gestuurd en gesloten systeem. Zo gaat er geen lead verloren. Wij leveren niet alleen software, maar helpen ook bij het meedenken in het verbeteren van werkwijzen, strategieën en geven van salestrainingen. Veel en snelle ondersteuning in Support maakt ons persoonlijk.

Terwijl het aantal mappen in de kast stagneert, neemt de hoeveelheid softwarepakketten toe. Om ervoor te zorgen dat u het overzicht behoudt, maakt ClubPlanner het u gemakkelijk: de software is te koppelen aan meer dan 3000 ledenadministratiepakketten en andere softwareapplicaties in zowel Nederland als internationaal.

Meer weten? Vul het formulier hierboven in en wij nemen contact op.

#BEACTIVEDAY Partners

De #BEACTIVEDAY is tot stand gekomen in samenwerking met onderstaande partners.