Spring naar content

Word FitStap coach

Zet verandering in beweging!

Als FitStap coach ben jij hét aanspreekpunt voor jouw deelnemers. Jij motiveert ze, inspireert ze en stimuleert ze om in beweging te komen en te blijven. Jij leert de deelnemers (weer) plezier te hebben in wandelen. Daarnaast help jij ze op weg naar een nieuwe, gezonde leefstijl. Jij zet de deelnemers in beweging om daadwerkelijk te veranderen.
Op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari 2020 vindt in Nijmegen de eerstvolgende opleiding plaats. Ook voor de opleiding van 3 en 4 april 2020 in Nijmegen is de inschrijving al geopend.

Over FitStap
In samenwerking met professionele partners ontwikkelde KWBN een compleet beweegprogramma. Hierin staat de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam centraal. Binnen FitStap is er – naast beweging – ook aandacht voor voeding(sadvies), mental coaching en cognitieve fitness. De deelnemers worden tijdens het programma begeleid door een gecertificeerde FitStap coach. Lees hier meer info over de opleiding: https://www.kwbn.nl/pagina/wandeltrainers/word-fitstap-coach/de-opleiding