Spring naar content

Webinar: Het coronavirus advies dat je als fitnessondernemer móét horen

We begrijpen dat je momenteel in deze onzekere tijden niet alleen zorgen maakt over de gezondheid van je naasten, maar ook over de stabiliteit van je baan of onderneming. Als gevolg van het Coronavirus heeft de overheid beperkingen opgelegd aan sportscholen en sportverenigingen en dat heeft ertoe geleid dat vele mensen in de industrie zich afvragen hoe zij deze tijd moeten overbruggen. Daarom gaan onze experts uit de praktijk de best practises bespreken om het beste uit deze onzekere tijd te komen. Weet je niet zeker hoe je je bedrijf moet digitaliseren? Hoe je een daling van de inkomsten vermijdt? Hoe voorkom je dat leden hun lidmaatschappen opzeggen?

Om deze vragen te helpen beantwoorden en duidelijkheid te scheppen tijdens deze onzekere periode, organiseert Virtuagym elke dinsdag een webinar waarin een panel van experts de meest relevante onderwerpen bespreekt op dat moment.

De experts zullen je vragen live beantwoorden tijdens de webinar via de Q&A functie en er zal een agenda worden opgesteld naar aanleiding van de vragen van de voorgaande webinar.

Zorg ervoor dat je je aanmeld voor het webinar op deze pagina:

https://www.eventbrite.com/e/registratie-webinar-het-coronavirus-advies-dat-je-als-fitnessondernemer-moet-horen-100755259694?aff=ebdssbonlinesearch

Om deel te nemen aan het webinar hoef je alleen de op de link te klikken die je via e-mail ontvangt of beschikbaar is tijdens het event op de Eventbrite-pagina.

Blijf veilig en we hopen je elke dinsdag te zien.