Spring naar content

Wandeltrainersdag 2020

De Wandeltrainersdag is een kennis- en netwerkdag voor iedereen die wandelen combineert met een gezonde leefstijl. Je kunt deelnemen aan diverse workshops om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Er zijn in totaal 35 verschillende workshops. Bekijk hier het aanbod.

Vitaal met Olga!

Niemand minder dan Olga Commandeur verzorgt dit jaar de plenaire opening. Naast ‘Nederland in Beweging!’, waarmee zij al vanaf 2000 dagelijks meer dan 100.000 mensen voor de tv laat bewegen, geeft zij met veel plezier en succes presentaties, interactieve workshops en clinics om een vitale leefstijl te promoten.
De Wandeltrainersdag 2020 staat in het teken van ‘Vitaliteit’. Je volgt één inspiratiesessie en drie interactieve workshops. Welke dat zijn, bepaal je zelf. Er is voor elk wat wils; wij zorgen voor een gevarieerd aanbod. Daarbij heb je ook voldoende tijd voor een bezoek aan het Wandelsportplein.

Schrijf je in

De Wandeltrainersdag vindt plaats op zaterdag 28 maart 2020. De organisatie is in handen van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en de Stichting Running20/20. Locatie is Fit Academie Bokkeduinen in Amersfoort. Er is plek voor maximaal 400 wandeltrainers.

Hierbij de link naar onze wandeltrainersdag: https://www.wandel.nl/wandelnieuws/olga-commandeur-opent-wandeltrainersdag-2020.htm