Spring naar content

Opleiding tot FitStap-coach

Vrijdag 3 en zaterdag 4 april 2020 te Nijmegen

FitStap is het beweeg- en leefstijlprogramma van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Naast een beweegdeel (waarvan de basis wandelen is) omvat het programma voedings(advies), mentale coaching en cognitieve fitness. Het doel van FitStap is dat de deelnemers een structurele verandering in hun leefstijl doorvoeren, waardoor hun gezondheid ook op de lange termijn verbetert. Voor veel deelnemers is FitStap de eerste stap om (weer) in beweging te komen.

Door jouw kennis en vaardigheden uit te breiden op het gebied van o.a. wandelen en cognitieve fitness, ben je in staat jouw dienstverlening te verbreden. Speciaal voor trainers met een achtergrond in het begeleiden van (sport)groepen, biedt KWBN de opleiding  aan.

Binnen twee jaar heeft het programma FitStap interventie niveau “Goed Onderbouwd” gekregen. We werken samen met de Universiteit van Maastricht.

De opleiding ‘FitStap coach’ is een opleiding op maat, bestaande uit de modulen:

  • Mentale coaching
  • Cognitieve fitness
  • Chronische aandoeningen en bewegen
  • Gezonde voeding
  • Wandeltechniek
  • FitStap, het programma

De kosten voor deze tweedaagse opleiding bedragen: €245 (lunch en consumpties inbegrepen).

Wil jij een nog actievere rol spelen in de preventie? Jouw kennis en vaardigheden uitbreiden? Verandering in beweging zetten? Meld je dan aan voor de tweedaagse opleiding ‘FitStap coach’. Heb je vragen? Stuur ze door naar info@fitstap.nl.

De opleiding wordt door de deelnemers gewaardeerd met een 8,5

Meer informatie? Kijk op www.fitstap.nl en klik op “Trainer worden”.