Spring naar content

Gratis webinar ‘Stay connected’ via HDD Group Academy

Gloednieuwe tips: Zo houd je leden binnen tijdens een pandemie!

Op dinsdag 23 februari besluit het kabinet of de maatregelen van de huidige lockdown worden aangepast, maar wat ons als fitnessbranche staat te wachten, is onbekend. Elke dag dat we als sector onze deuren gesloten moeten houden, is een dag te veel. Gesloten fitnessclubs brengen natuurlijk ook grote uitdagingen voor ledenbehoud en -werving met zich mee. Tijdens de gratis webinar ‘Stay Connected’ geven we je talloze tips en tricks om je leden actief aan jouw club verbonden te houden en nieuwe leden aan te trekken!

Het team van HDD GROUP bereidt alvast diverse scenario’s voor, voor een eventuele verlengde lockdown en de (aangepaste) maatregelen voor de fitnessbranche. We zullen tijdens de webinar het meest toepasbare scenario aan je voorleggen en gaan dieper in op de maatregelen én de mogelijkheden. Ramon en Robert helpen je aan inspiratie en nieuwe triggers met als doel je leden binnen te houden én nieuwe leden aan te trekken. Zo onderzoeken we onder andere nieuwe membership mogelijkheden voor bestaande en potentiële leden. Je ontvangt tijdens de webinar ready-to-use tools om je business te blijven boosten tijdens de pandemie.

Noteer donderdag 25 februari van 12.30 tot 13.30 uur of dinsdag 2 maart van 12.30 tot 13.30 uur alvast als lunchafspraak in jouw agenda voor de webinar ‘Stay Connected’ welke worden gepresenteerd door Ramon Klaassen en Robert van Dieën. Het team van HDD GROUP bereidt diverse scenario’s voor op basis van de dan geldende maatregelen en gaan in de webinar dieper in op de mogelijkheden en kansen!

Ramon en Robert helpen je aan inspiratie en nieuwe triggers met als doel je leden binnen te houden én nieuwe leden aan te trekken. Zo onderzoeken we onder andere nieuwe membership mogelijkheden voor bestaande en potentiële leden. Je ontvangt tijdens de webinar ready-to-use tools om je business te blijven boosten tijdens de pandemie.

DATA:                   Dinsdag 2 maart

TIJDSTIP:            12:30 – 13:30 uur

DOOR:                  Ramon Klaassen en Robert van Dieën

Schrijf je vandaag nog in via academy.hddgroup.com.

Heb je nog vragen? We helpen je graag! Stuur een e-mail naar clubperformance@hddgroup.com of bel ons Club Performance team via telefoonnummer +31(0)416 34 97 25.

Stay connected with (potential) members while being apart!