Spring naar content

3e congres Sport en Voeding op 16 april

Tijdens het congres wordt belicht wat de rol is van voeding, mindset en omgeving bij het neerzetten van een topprestatie. Iedere sporter heeft een ander doel. En voor iedere sporter heeft het neerzetten van een topprestatie een andere betekenis. Voor de een is dit 10 km hardlopen, voor de ander deelname aan de Olympische Spelen. Wat echter overeenkomt is dat de juiste voorbereiding een cruciale rol speelt bij het neerzetten van deze topprestatie.

Wil jij hier meer over weten? Meld je dan nu aan! Mocht je je inmiddels al hebben ingeschreven, dank je wel. Dan zien we je graag 16 april!

Programma
Naast het volgen van de interessante presentaties is het mogelijk om tijdens break-out sessies in gesprek te gaan met de sprekers. Ook kan je meedoen aan een yogaklas of boks sessie om lekker te bewegen. En mis niet het interview met twee Olympische sporters!

Praktisch
Na je aanmelding ontvang je ongeveer een week voor het congres een persoonlijke link waarmee je kunt inloggen op het platform.

Accreditatie
Wij vragen accreditatie aan voor fitnessinstructeurs en personal trainers (FITNED.NL), gewichtsconsulenten (BGN), leefstijlcoaches (KABIZ) en (sport)diëtisten (ADAP en VSN).

Blijf gezond en graag tot ziens!

Het FrieslandCampina Institute team

Meer informatie en het hele programma vind je HIER.