Spring naar content
07 april

TV-commercial op landelijke tv

Door de coronacrisis krijgen wij als branchevereniging de gelegenheid om gratis een commercial uit te zenden via de Ster reclame op landelijke tv. Die kans grijpen we uiteraard met beide handen aan. Op dit moment zijn we volop bezig om de commercial af te ronden, met dank aan onze kennispartners.

De boodschap aan consumenten die we via de commercial uitzenden, is tweeledig:

  1. Support jouw sportclub, ook nu de centra gesloten zijn;
  2. Maak gebruik van de kennis van jouw sportclub om jou nu in deze tijd ook op afstand te begeleiden.

De commercial sluiten we af met de oproep aan consumenten om naar de website van NL Actief te gaan om te bekijken bij welke fitnesscentra ze terecht kunnen. Bovendien geven we NL Actief als keurmerk voor kwaliteit meer bekendheid.

We richten onze website zo in, dat consumenten er snel de juiste weg vinden. Het is dan wel belangrijk dat ze kunnen zien welke centra – aangesloten bij NL Actief – ook daadwerkelijk (nu) online coaching en training aanbieden. Dus zorg dat je goed bereikbaar bent.

Daarom het verzoek om zo snel mogelijk – uiterlijk woensdag 8 april – in jullie eigen profiel in Mijn NL Actief online coaching en online training aan te vinken, zodat jullie ook goed vindbaar zijn voor consumenten. Met de consumenten die zich melden bij jullie, kunnen jullie uiteraard zelf afspraken maken.

Dus! pas je online profiel aan door in te loggen in Mijn NL Actief.