Spring naar content
26 mei

Terugblik NL Actief symposium 26 mei

Met trots kijken we terug op het memorabele NL Actief Symposium dat afgelopen vrijdag (26 mei) plaatsvond. We zijn heel blij met de belangstelling en het enthousiasme voor dit evenement. We willen graag een moment nemen om terug te blikken op deze inspirerende dag.

Eén van de hoogtepunten was de bevlogen lezing van Merijn Zeeman, Sportief directeur van de Jumbo Visma wielerploeg. Als succesvolle topcoach deelde hij zijn diepgaande kennis en ervaring op het gebied van teambuilding en samenwerken. Zijn inzichten en strategieën in het creëren van een topteam, dat klom vanuit de kelder naar de top, was ronduit inspirerend. Merijn bracht niet alleen zijn expertise als topsportcoach over, maar ook zijn inzichten op het gebied van bedrijfsvoering en het creëren van een gezonde bedrijfscultuur.

Een andere spreker die ons allen wist te boeien was Gregory Sedoc. Met zijn unieke achtergrond als voormalig topsporter en zijn huidige rol als sportinnovator, deelde hij zijn persoonlijke verhaal en inzichten over het overwinnen van obstakels en het behalen van succes. Vanuit zijn rol als innovatieadviseur bij Sportinnovator, benadrukte Gregory de noodzaak van sociale innovaties en de mogelijkheden binnen clubs om sporten en sportief bewegen voor iedereen mogelijk te maken.

Daarnaast hadden we het genoegen om Arie Boomsma als spreker te verwelkomen. Als bekende presentator, auteur en ondernemer in de fitnessbranche, deelde Arie zijn visie op ondernemen in de fitnessbranche en de kracht van hospitality, zodat jouw klanten ambassadeur van je bedrijf worden. Daarnaast sprak Arie over de functionaliteit van krachttraining en het vergroten van de levenskwaliteit op latere leeftijd. Als geschenk kregen alle deelnemers van het symposium het boek ‘Trainen voor het leven’ mee naar huis.

Ook hadden we het voorrecht om te luisteren naar de inspirerende lezing van Lodewijk Klootwijk over het Platform Ondernemende Sportaanbieders. Met gepassioneerde overtuiging presenteerde hij de visie, doelstelling en kansen van dit platform, wat ervoor heeft gezorgd dat ondernemende sportaanbieders als een serieuze partner worden gezien door belangrijke partijen zoals het ministerie van VWS, NOC*NSF en Vereniging Sport en Gemeente. Resultaat daarvan is onder andere onze deelname aan Sportakkoord II.

De sprekers hebben ons symposium verrijkt met hun expertise, passie en inspirerende boodschappen. Hun presentaties werden met grote waardering ontvangen door de aanwezigen. De sprekers hebben ons geraakt, geïnspireerd en uitgedaagd om onszelf te ontwikkelen in een dynamische branche die voortdurend evolueert.

Wij willen alle aanwezigen bedanken en hopen je in de toekomst wederom te mogen verwelkomen op één van onze events.  

Team NL Actief