Spring naar content
07 mei

NEDERLAND WORDT WEER FIT!: dé nationale campagne voor een gezonder en fitter Nederland

Zodra de fitnessclubs weer open mogen, starten we met NEDERLAND WORDT WEER FIT! Dé nationale campagne voor een gezonder, fitter en vitaler Nederland.
Gedurende 10 weken gaan wij samen aan de slag om een impuls te geven aan de gezondheid en fitheid van de deelnemers. Aan de ene kant natuurlijk in de sportclub, jullie gaan hen lichamelijk een boost geven zoals alleen jullie dat kunnen! #wemogenweer.

Deze gezondheid boost willen wij nog groter maken door naast de thema’s conditie en kracht ook te informeren en inspireren op het gebied van voeding, geluk en ontspanning. Samen met onze kennispartners gaan we bijvoorbeeld webinars geven over het belang van ontspanning en een goede nachtrust, maar ook tips geven hoe je een goede mindset kunt krijgen om te starten met sporten, maar dit ook vol te houden. Kortom, wij gaan samen met onze sporters aan heel Nederland laten zien dat wij de oplossing zijn om Nederland weer gezond en fit te maken.

Inmiddels hebben al enkele honderden clubs zich aangemeld voor deze landelijke campagne. Deelname is gratis voor leden van NL Actief en centra die staan geregistreerd in het Veilig Open Register. Aanmelden kan nog steeds!
Je kunt in Mijn NL Actief, tabblad Algemeen, een vinkje zetten bij de Campagne. Heb je bij de vorige peiling al aangegeven dat je mee gaat doen, dan is het vinkje wellicht al gezet en staat je club al geregistreerd.

Ben je geen lid of sta je niet in het Veilig Open Register, maar je wilt wel deelnemen? Dan kun je je centrum tijdelijk registreren tegen een vergoeding van €250,- exclusief btw per vestiging. Betaling gaat via onze webshop. Je club zal na ontvangst van de betaling binnen enkele dagen zichtbaar zijn op onze site.

Doe mee en laat zien dat wij als fitnessbranche een sterk collectief vormen om Nederland weer fit te maken! www.nederlandwordtweerfit.nl. We zullen de site komende tijd verder aanvullen. Op dit moment kunnen consumenten zich nog niet inschrijven om mee te doen. Hierover informeren we je binnenkort verder.

klik op de afbeelding om deze te openen.

Wil je meer informatie over deze campagne, meld je dan aan voor het webinar op 14 of 18 mei (zie hieronder).

Gratis online workshop
Om jezelf te verzekeren van een vliegende herstart van je club of studio heeft NL Actief aan Hidden Profits Marketing gevraagd een online workshop te organiseren. Deze workshop is gratis, duurt 30 minuten en wordt op 2 momenten (14 of 18 mei) aangeboden.

In deze workshop leer je precies:
– Hoe je nu (eindelijk weer) optimaal aantal leden uit deze campagne haalt
– Wat tegenwoordig de do’s en de don’ts op Facebook zijn
– De meest gemaakte fouten die u als ondernemer / manager wilt voorkomen

Klik HIER voor meer informatie en om je aan te melden voor een van beide workshops.