Spring naar content
13 september

Nationale Sportweek

Van 17 tot en met 26 september 2021 vindt de (NOC*NSF) Nationale Sportweek plaats. 
Laten we zoveel mogelijk mensen genieten van sporten en bewegen. 
Want de sport inspireert, verbindt en levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu. Kortom: ‘sport doet iets met je’.
Mocht je hier aan mee willen doen als fitnessclub dan vind je hier de Toolkit: https://ptd.digitaal-magazine.nl/toolkit-nocnsf-nationalesportweek/cover
Hoe meer sportaanbieders meedoen aan de Nationale Sportweek, hoe meer sporters er worden bereikt. Zo brengen we samen heel Nederland in beweging!

Tip: De online toolkit is het handigst te gebruiken op de computer.

BeActive Day

NL Actief doet mee met #BEACTIVE Day. Donderdag 23 september sluit ook Nederland aan bij de Nationale Fitness Dag van Europa georganiseerd door EuropeActive (onze koepelorganisatie). Samen promoten en vieren we het plezier en het belang van fysieke activiteit voor het mentale, fysieke en sociale welzijn van mensen. 
Sport is een internationale taal die ons verbindt en voor iedereen beschikbaar moet zijn. Open bijvoorbeeld vrijblijvend je deuren voor iedereen en/of organiseer samen met jouw gemeente leuke activiteiten om jullie inwoners kennis te laten maken met sport. Wij wensen iedereen alvast veel sportplezier!

BeActive Night

Sporten kun je altijd, dus ook ’s avonds. Op zaterdagavond 25 september worden daarom in heel Europa sportactiviteiten georganiseerd onder de noemer ‘BeActive Night’. Zet deze avond in jouw agenda en bekijk samen met sportaanbieders in jouw gemeente wat de mogelijkheden zijn voor leuke activiteiten. 
Deze avond valt tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek en de Europese Week van de Sport.