Spring naar content
15 februari

Maak je leven als PT makkelijker met Virtuagym!

Juist nu we in een pandemie zitten met een lockdown en avondklok, wil je als personal trainer ook op afstand de beste service bieden. Je wil je bestaande klanten zo goed mogelijk begeleiden en betrekken om je omzet te behouden. Maar daarnaast wil je ook waarde bieden om nieuwe leden aan te trekken.
 
Virtuagym helpt jou hierbij. Virtuagym biedt een innovatief fitness softwareplatform voor personal trainers, waarmee je een compleet gepersonaliseerde ervaring aan leden biedt, ook op afstand.

Dit is wat Virtuagym jou kan bieden als personal trainer:

  • Toegang tot drie verschillende apps waarmee jij je merk uitbreidt, je leden een persoonlijke ervaring geeft en merkloyaliteit versterkt.
  • Automatiseer vervelende taken zoals inschrijvingen en facturatie waardoor je tijd en geld bespaart. Ook coachings- en voedingsplannen zijn geautomatiseerd.
  • Het afsprakenrooster en kredietsysteem helpen jou makkelijk en duidelijk afspraken met leden te plannen. Geen gedoe meer met leden die niet komen opdagen, of juist op het laatste moment afzeggen. Geen onverwachte gaten in je kalender of onduidelijkheid over betalen meer!
  • Creëer je eigen community – een actieve community houd je leden 24/7 gemotiveerd en betrokken. Leden maken een profiel aan, doen mee aan discussies en kunnen zo ook als ze niet aan het sporten zijn van jou leren. 

Heb je interesse om de software van Virtuagym uit te proberen?

“Ik vind de software van Virtuagym heel mooi en professioneel overkomen. Dat vind ik heel belangrijk, omdat je bij de tijd moet blijven.”

Maik Bouwe

Oprichter & personal trainer Trainstation 073

Maik Bouwe gebruikt Virtuagym al vanaf de opening van zijn personal training studio, en zat voor de lockdown al voor 90% vol. Nu leden niet naar de studio kunnen komen is het fijn dat er via de app alsnog leden kunnen blijven trainen. Virtuagym geeft Maik de mogelijkheid om leden die thuis zitten alsnog te begeleiden. Deze functionaliteit is ideaal tijdens de lockdown, maar ook na de lockdown. Klanten die zowel thuis als in de studio kunnen sporten met begeleiding, zijn veel loyaler dan klanten die dat niet kunnen.
Lees het hele verhaal van Trainstation 073

“Veel van de leden vertellen hoeveel zij van de community groep houden, het is een van hun favoriete functies aan de app.”

Jenna Carmen

Influencer en eigenaar van Live Fit with Jenna Carmen
 
Ook Jenna Carmen maakt veel gebruik van de community functie die de apps bieden om een hechte community met haar klanten te creëren. “Voor mij is de grootste focus de app, dus ik besteed veel tijd aan de community, het praten met mensen. Social media is mijn tweede prioriteit. Ik focus mij meer op mijn leden aangezien zij het belangrijkst voor mij zijn.” Jenna maakt het communitygevoel een vitaal onderdeel van haar merk wat voor een toename aan gebruikers zorgt.
Lees het verhaal van Jenna Carmen

Blijf omzet draaien met PRO+

Bied een complete fitnesservaring: help je leden hun fysieke en mentale kracht te trainen. Een digitaal lidmaatschap waardoor je inkomsten behoudt, nieuwe klanten kunt aantrekken en je bedrijf weer laat groeien. Met PRO+ bied je je klanten zowel online als in je sportschool of studio precies wat ze nodig hebben.
 
Je klanten krijgen met PRO+ toegang tot een kant-en-klaar digitaal lidmaatschap waar ze gebruik kunnen maken van een digitale trainer en een bibliotheek vol work-outvideo’s, maar ook mindfulness-oefeningen en meditaties.

Altijd up-to-date blijven over de laatste trends in de fitnessbranche?

Iedere donderdag organiseert FitNation een Lunch & Learn webinar waarbij toonaangevende ondernemers uit de fitnessbranche worden uitgenodigd. Je kunt je kosteloos inschrijven. We hebben gasten zoals Patrick Rijnbeek (Directeur NL Actief), Albert Elsenaar (Oprichter The Power Community) & Walter Vendel (CEO Fit20)
Zien we jou op donderdag?

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.