Spring naar content
09 september

Life Fitness introduceert de Axiom-Series: Een nieuwe, uitgebreide lijn van krachtapparatuur

De beste serie in zijn klasse combineert toonaangevende biomechanica met een indrukwekkend design

8 september 2020 – Life Fitness onthulde vandaag de Axiom-serie, een uitgebreide en veelzijdige lijn van krachtapparatuur met 10 toestellen voor het boven- en onderlichaam, een dubbele verstelbare katrol en 12 benches en racks. De Axiom Serie is nu wereldwijd verkrijgbaar en levert eenvoudige en betrouwbare biomechanica met een uitnodigend, indrukwekkend design dat ideaal is voor vele fitnessfaciliteiten, van fitnessclubs tot hotels, appartementencomplexen en nog veel meer.

De toestellen met een enkelvoudige en dubbele beweging van de Axiom Serie zijn ontworpen met een relatief lage toren die zorgt voor een duidelijk overzicht over de fitnessvloer en kan daarmee de uitstraling van elke fitnessfaciliteit upgraden. Om ervoor te zorgen dat sporters een soepele en comfortabele ervaring hebben, maakt de Axiom Serie gebruik van hoogwaardige gewichtsstapels, geleidingsstangen, katrollen en kabels, naast een standaard accessoire tray bovenop elke toren om een waterfles, handdoek of mobiele telefoon in op te bergen.

“We zijn erg enthousiast om ons toonaangevende krachtportfolio uit te breiden met de Axiom-serie om fitnessfaciliteiten een complete oplossing voor krachttraining te bieden”, aldus Dan Wille, Global Vice President of Marketing and Product Development, Life Fitness. “We hebben geluisterd naar de feedback van onze klanten en we zijn blij dat we hen het volledige spectrum van deze lijn kunnen bieden. De Axiom-lijn heeft een nieuw, opvallend design met geüpgrade biomechanica en is de perfecte oplossing om het uitstraling en het niveau van krachttraining van elke faciliteit te verbeteren.

De benches en racks uit de Life Fitness Axiom-serie zijn voorzien van uitgebreide oplossingen voor zowel opslag als training. Er zijn vijf racks voor de opslag van dumbbells, een barbell rack en een verticaal rack voor de opslag van medicijnballen. Andere belangrijke producten zijn een Smith Machine, een flexibiliteitstrainer, een abdominal bench, en een dip- en leg raise.

De Axiom Serie ‘dual adjustable pulley’ is het middelpunt voor functionele krachttraining met vrijwel onbeperkte trainingsmogelijkheden voor individuele trainingen, personal training of groepstrainingen. Een geoptimaliseerde positie van de gewichten verkleint de voetafdruk zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit. Verder wordt een paar lange verstelbare handgrepen, een enkelband en een tricepstouw worden standaard bij de unit geleverd.

Ook is deze lijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor alle sporters. Alle selectorized units zijn voorzien van instructies om de gebruikers te helpen leren welke spiergroepen ze trainen en welke bewegingen ze moeten maken. De QR-codes kunnen via een smartphone worden gescand om een instructievideo te bekijken.

Eenvoudig, betrouwbaar en esthetisch ontworpen, Life Fitness Axiom Serie zal de ervaring van krachttraining door zijn diversiteit verhogen voor elke fitnessfaciliteit. Klik hier om de Axiom-serie te ontdekken.