Spring naar content
12 maart

HealthCity kiest voor Life Fitness

De partijen slaan de handen ineen voor het realiseren van een volledige renovatie van de drie HealthCity vestigingen in het zuiden van het land.

Barendrecht, 11 maart 2021 – HealthCity kiest voor Life Fitness

HealthCity Zuid is een van de meest gevestigde namen in de fitnessindustrie in Nederland en heeft luxe sportclubs in Brabant. Een ongedwongen sfeer, optimaal comfort en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. Directrice Kristy Wilborts en Operations Manager Roland Korsten kozen Life Fitness als leverancier en met elkaar slaan zij de handen ineen voor het realiseren van een volledige renovatie van de drie HealthCity vestigingen in het zuiden van het land.

Samenwerkend aan een ultiem en premium fitnessaanbod zal Life Fitness de locaties in Vught, Waalwijk en Oisterwijk uitrusten met een brede selectie uit hun royale merkenportfolio. Voor het cardio-aanbod is er gekozen voor de Integrity lijn met grote HD schermen, voorzien van diverse entertainmentopties zoals Netflix en Life Fitness on Demand. De cardio-apparatuur wordt gekoppeld met de reeds gebruikte RFID-systemen en elektronische trainingscirkel en zorgt zo voor een ultieme sportbeleving voor de leden.

Met elkaar is ook nagedacht over de beste setting voor Small Group Training. De Synrgy180 kan worden afgestemd op elk type gebruiker, waarbij zowel oudere als jongere doelgroepen kunnen worden bediend. Bovendien biedt dit modulaire systeem geïntegreerde opbergmogelijkheden. En voor de fervente krachtsporters is er sterk ingestoken op plate loaded apparatuur van Hammer Strength. Het robuuste merk is de absolute benchmark in de industrie. Alle drie de locaties dragen voortaan ook het predicaat ‘Official Hammer Strength Training Center’.

Tot slot is de cycling zaal uitgerust met het alom gelauwerde merk ICG. De hoogwaardige indoor bikes zijn voorzien van een helder kleurenconsole en dankzij Coach by Color in combinatie met het digitale platform ICG Connect halen sporters het maximale uit hun indoor cycling workouts.

Om een succesvolle implementatie van alle nieuwe oplossingen te garanderen, wordt het complete team van HealthCity uiteraard breed opgeleid door de Life Fitness Academy.

Kristy Wilborts, Directrice HealthCity Zuid: “We zijn erg blij met de nieuwe samenwerking die we zijn aangegaan met Life Fitness. In het gehele proces heeft Life Fitness zeer goed geluisterd naar onze wensen en onze vraagstukken, dit in combinatie met zorgvuldige klant- en personeelsanalyses heeft geleid tot een verrassend eindresultaat. We zijn ervan overtuigd dat met deze vernieuwing en aanvulling we in alle behoeftes van onze leden kunnen voorzien en tevens klaar zijn voor de toekomst.”

Thomas Hoeven, Country Manager Benelux: “HealthCity is niet over één nacht ijs gegaan in het bepalen van de nieuwe leverancier. Zo’n samenwerking ga je aan voor vele jaren en daarom ben ik enorm blij dat een referentie als HealthCity heeft gekozen voor Life Fitness. Het ontwerp en de zonering zijn tot stand gekomen na analyse van het ledenbestand, ervaringen op de vloer en de toekomstvisie. De kwaliteitsimpuls zal merkbaar zijn voor alle leden en ik kan daarom niet wachten de eerste reacties te zien bij de heropening.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.