Spring naar content
11 december

Ben jij SPORTAANBIEDER? Zorg dat men jouw 'lege plekken' kan boeken op FitSociety.nl

Naast het vinden van een coach, studio of sportschool kunnen klanten nu ook lessen vinden en boeken.

Amsterdam, 11 december 2019 – Het fitness platform Fitsociety.nl voegt vanaf het nieuwe jaar de mogelijkheid toe om lege plekken te kopen bij sportaanbieders in de omgeving. Eerder was het al mogelijk om via Fitsociety verschillende vormen van coaching af te nemen bij sportscholen, studio’s of trainers. 

Met deze nieuwe feature biedt Fitsociety oplossingen aan zowel klanten als partners. “We zien dat consumenten tegenwoordig graag keuzevrijheid willen hebben qua fitness en sport.” aldus Ozgur Yasar, oprichter van Fitsociety.

“Daarnaast zien we dat aanbieders vaak een aantal plekken over hebben in de lessen die ze aanbieden. Door deze op onze website en in onze apps aan te bieden hebben wij een flexibele oplossing voor consumenten en vullen we de lege plekken in de lessen, tegen betaling uiteraard, van de aanbieders.” Yasar vervolgt: “Indien de consument een abonnement of strippenkaart wil afnemen na de les, dan kan dat ook via de Fitsociety app”.

Fitsociety telt inmiddels ruim 1.400 aangesloten partners. Van deze 1.400 partners wordt het sportaanbod nu zichtbaar gemaakt zodat klanten deze kunnen boeken via de website en de app. 

Kijk op: www.fitsociety.nl

Over Fitsociety

Fitsociety is hét platform voor fysieke fitheid en biedt krachttraining, fitness, bootcamp crossfit, yoga, small group training en pilates aan iedereen die aan zijn fitheid wil werken. Sporters hebben met Fitsociety een gebruiksvriendelijk platform om te trainen, hun progressie te volgen en lichamelijk fit te worden en blijven.

Perscontact voor vragen en meer informatie

Fitsociety

Ozgur Yasar

CEO / Oprichter

Tel.  06-20100120

info@fitsociety.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.