Spring naar content
18 september

Fitness Awards 2021 gaan weer van start

Fitnessclubs en Personal Trainers maken dit jaar weer kans op een prestigieuze titel in hun gemeente bij Dutch Fitness Awards. Vanaf nu kun je je gratis aanmelden. Dan maak je ook nog kans op een reis naar Ibiza. 

Juist in deze bijzondere tijden zijn de Dutch Fitness Awards belangrijk

Gezondheid en fitheid is belangrijker dan ooit en de Dutch Fitness Awards  bieden een gratis podium aan fitnessclubs en personal trainers om zich te tonen aan hun verzorgingsgebied. Juist nu is het belangrijk dat je laat zien het verschil te maken voor je leden, want fitnessclubs en personal trainers zijn onmisbaar in onze samenleving. Jullie zijn vakmensen die er niet alleen voor zorgen dat je er weer fit uitziet en voelt, maar leveren ook een bijdrage aan een gezonde levensstijl. In de sportschool of tijdens het trainen kunnen mensen hun energie kwijt en na een zware dag hun hoofd leegmaken. En fitness is natuurlijk ook enorm belangrijk in het kader van preventie. Kortom; jullie zijn onmisbaar, hebben veerkracht getoond in tijden van corona en verdienen dit podium. Meld daarom nu gratis aan.

Onder de fitnessclubs en personal trainers die bij deze verkiezing 30 stemmen of meer halen worden 2 vliegtickets naar Ibiza verloot. Ook voor de stemmers zijn er mooie prijzen. Ook zij maken kans op 2 extra vliegtickets voor Ibiza.

Gemeente, provincie en landelijke winnaars

Vanaf 4 oktober tot en met 14 november 2021 kan iedereen via www.dutchfitnessawards.nl stemmen op zijn of haar favoriete fitnessclub of personal trainer. Fitnessclubs en personal trainers maken kans op een Award in hun gemeente en per provincie. Er zijn altijd minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen. Een vakjury, waar NL Actief nauw betrokken bij is, bepaalt de landelijke winnaars. Er zijn 3 vakjuryprijzen;

🏆 1 voor Fitnessclubs 

🏆 1 voor Personal Trainers 

🏆 1 Maatschappelijke Fitness Initiatief 

Meer info over de vakjury & voorwaarden

Maatschappelijk Fitness Initiatief

Dit jaar reiken we een extra award uit: voor de ondernemer of personal trainer met het meest inspirerende maatschappelijk programma. Waarom deze extra award? Omdat we zien dat steeds meer ondernemers en personal trainers kansen zien en initiatieven ontplooien op het snijvlak van fitness en sociaal-maatschappelijke vraagstukken. Daarbij moet je denken aan het ontwikkelen van een aanbod voor speciale doelgroepen, het tegengaan van eenzaamheid, participatie in lokale Sportakkoorden en Preventieakkoorden, samenwerkingsverbanden met partners in andere domeinen als zorg en onderwijs, enz. Met als doel om ook mensen in beweging te krijgen en gezonder te laten leven, voor wie sporten en bewegen niet zo vanzelfsprekend of toegankelijk is. Daarmee kun je je onderscheiden van jouw collega’s. De inzendingen voor de Maatschappelijk Fitness Initiatief Award willen we ook gebruiken om andere ondernemers en personal trainers te inspireren.

Award uitreiking

De Vakjury Awards worden, in samenwerking met Votecompany, uitgereikt op donderdagmiddag 25 november tijdens Fitfair in Utrecht. Hoe de winnaars van een titel in hun gemeente en provincie bekend worden gemaakt is binnenkort terug te vinden via www.dutchfitnessawards.nl

Aanmelden

Meld je nu aan via www.dutchfitnessawards.nl/aanmelden. Je vindt op deze website ook meer informatie hoe je mee kunt doen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Deelname levert sowieso voordelen voor jou op: zichtbaarheid, promotie, erkenning en herkenning. En je maakt bij de ‘Maatschappelijke Fitness Initiatief’ en ‘Personal Trainer’ titel extra kans op een POLAR VANTAGE V2 (t.w.v. € 499,90).

Organisatie & Partners

De Dutch Fitness Awards 2021 worden georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met BodyLIFE, Personal-Trainer.nl, Een Veilig Gevoel, UnitedConsumers, NL Actief en Fitfair

Ervaring 2020

Bekijk de ervaring van John Vosters (nummer 1) en Mariëlle Valentijn (nummer 3) die in 2020 meededen voor ‘Personal Trainer van het jaar’ in ons Ezine NL Actief – 24′: https://www.nlactief-ezines.nl/2021/24b/11-personal-trainer-award-en-maatschappelijk-fitness-initiatief-award-2021-van-nederland.html en beluister welk voordeel het hun heeft opgeleverd! (video start automatisch binnen 10 sec.)