Spring naar content
22 december

Bied jij gezonder eten en drinken aan in jouw sportclub?

Na een goede workout is het prettig als leden nog wat drinken en/of eten bij jou in de bar of horecagelegenheid. Vaak is het beschikbare aanbod in de jaren zo gegroeid en uit gewoonte wordt er keurig opnieuw besteld als het bijna opraakt. Maar heb je wel eens goed gekeken naar het aanbod? Sluit het nog steeds aan op de kennis van voeding die we nu hebben? Staat het op de juiste plek en hoe is de uitstraling? Om op dit gebied verantwoord te ondernemen, kan Team:Fit jou helpen. Zij bieden (kosteloos) hulp aan en komen bij jou op de club. 

Heb jij interesse?
Klik hier voor het aanvraagformulier:  https://www.formdesk.com/nlactief/gezonde_sportclub 

Team:Fit (onderdeel van JOGG) zet zich in voor een gezondere sport, onder andere door het voedingsaanbod in de sportclubs gezonder te maken. 
Dit initiatief wordt gefinancierd vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Wil jij gaan voor een gezonder aanbod? Dat hoef je niet alleen te doen. De coaches van Team:Fit staan voor je klaar en helpen je graag op weg naar jouw doel. Na aanmelding van jullie sportclub bij Team:Fit komt er kosteloos een coach langs om samen met jou naar het huidige assortiment te kijken en te bespreken wat mogelijk aanslaat bij jullie.  

Door met Team:Fit aan de slag te gaan, geven we gezamenlijk invulling aan het preventieakkoord.