Spring naar content
14 juni

Actie 1000 euro voor uw sportclub?

De verdeling van 1 miljoen euro voor sportclubs, namens het ministerie van VWS, is zo’n doorslaand succes gebleken dat de inschrijving wordt heropend. 
Sportclubs konden een aanvraag indienen voor 1000 euro voor hun club, te besteden aan een sportief doel. Maar omdat er zoveel clubs direct gebruik maakten van het aanbod, was het aantal van 1000 inschrijvingen binnen 24 uur bereikt. NOC*NSF heeft daarom besloten om nog eens 500 clubs extra blij te maken met 1000 euro.

Kan uw sportclub een steuntje in de rug gebruiken? Dien uw aanvraag in voor eenmalig 1000 euro.  

U kunt uw aanvraag indienen van donderdag 16 juni 20.00 uur tot vrijdag 17 juni 20.00 uur. Dit budget is vrij te besteden!
Meer info op de site van NOC*NSF

Aanvragen
Het aanvraagformulier zal donderdag 16 juni om 20.00uur geopend worden via de site van NOC*NSF of u kunt via deze link direct naar het formulier. Zorg dat u de contactgegevens van uw gemeente en NL Actief bij de hand heeft. Voor meer informatie/vragen, kunt u contact opnemen met Anika Kuiper, a.kuiper@nlactief.nl.

Let op: Het is alleen voor leden van NL Actief
Er wordt gevraagd wie jouw regionaal contactpersoon is bij de gemeente. Dit kan iemand zijn uit de kerngroep van het lokale sportakkoord, jouw buurtsportcoach, de adviseur lokale sport, de wethouder sport, als diegene jou maar kent.
Er wordt ook gevraagd wie het contactpersoon is van de sportbond/organisatie. Deze gegevens kun je invullen in de gevraagde velden:
NL Actief
Anika Kuiper
Adviseur
085 – 48 69 100
a.kuiper@nlactief.nl